Jari joutui heittämään pois 3000 nippua huippulaatuista parsaa Arvokas herkku edelleen tuntematon suomalaisille
"Mutta vielä riittää parsassa työtä. Ingrida Alijosiute sanoo, että suurin haaste tällä hetkellä on opettaa suomalaiset syömään suomalaista parsaa. Suomessa myydään ja syödään kyllä tuontiparsaa, ja reippaasti syödäänkin, mutta kotimaista parsaa ei vielä kovin hyvin tunneta.
Pari kesää sitten jouduimme heittämään 3000 nippua parsaa pois, kun kukaan ei sitä ostanut, Jari Suominen kertoo"
Jos poisheitettävä parsa olisi jaettu 'kaupan päälle' asiakkaille, varmasti joka kolmas olisi siitä kotona jotain kokeillut. "Kun ilmaiseksi saa"
Ja näin olisi tullut lisättyä parsan tunnettuutta asiakkaiden keskuudessa. Ja sitä myöden ostaminen lisääntynyt. Helppo markkinointikikka.
Mutta ei, roskiin kaikki
Kommentit (37)
Ettei nyt vaan ihmiset olisi enemmänkin hintaohjautuvia 🤔
Jos noiden ääliöiden parsanippu maksaa kympin saa syyttää itseään. Suomalaiset syövät paljon parsaa, sitä ei kahden ääliön meille tarvitse opettaa.
Ei se mun vika ole jos sitä kotimaista parsaa ei saa kaupasta tai ravintolat eivät osta sitä. En minä ainakaan pelkkää parsaa lähde mistään maatilalta hakemaan.
Mites se maku? Ostin joskus suomalaista maissia niin se oli todella mautonta ja kallista.
Aina olen keväällä ostanut suomalaista parsaa, jos on näkynyt kaupassa. Joskus isommissa Prismoissa ja Citymarketeissa lähinnä näkee. Pienemmissä kaupoissa ei valitettavasti ole kotimaista tarjolla.
Vierailija kirjoitti:
Mites se maku? Ostin joskus suomalaista maissia niin se oli todella mautonta ja kallista.
Parsa on kotimaisena paljon parempaa, ihan siitä syystä että kyseessä on kasvis joka pitäisi syödä aivan tuoreena, mieluiten samana päivänä nostettuna tai viimeistään muutama päivä sen jälkeen. Ne ulkomailta tuodut on tyvestään puisevia eikä kovin kummoisen makuisia liian pitkän kuljetuksen ja varastoinnin takia.
En pysty parsaa syömään. Aivan sama opettelenko vai en. Kasvattajien luulisi tietävän, että aiheuttaa osalle syöjistä kiusallisia oireita.
Syön todella mielelläni mutta mun kipuraja on 3e nippu.
Kyllä minä syön parsaa, mutta en noilla hinnoilla. Mun puolesta heitelkööt roskikseen ihan niin paljon kuin haluaa. Heidän tuote se on ja heidän rahat on siinä on kiinni. Saavat tehdä kuten parhaaksi näkevät, mutta muille siitä on turha inistä.
Se, että heittää tollasen määräm ennemin roskikseen, kun minimois tappiot myymällä halvemmalla, niin eipä kovin kummoinen bisnesäly ole heillä.
Ei ole tuntematon, mutta kun en tykkää sen mausta, niin en syö. Sama kuin maitohorsmaa söisi.
Ei siis muuta syytä kuin hinta liian korkea, tuskin suomalaiset ostaa ulkolaista vaan siksi että on ulkolaista.
Ois vaan tölkittäny laimeempaan suolaliemeen säilöttynä ja myyny aputuotteena koirille, jotka tuppaa syömään roskia. Ois saattanu mennäkkin kaupaksi halutulla hintaa.
Joku k kauppias - parsa tarjous 6€ vanhaa tavaraa.
Lidl 2,60€, tuoretta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mites se maku? Ostin joskus suomalaista maissia niin se oli todella mautonta ja kallista.
Parsa on kotimaisena paljon parempaa, ihan siitä syystä että kyseessä on kasvis joka pitäisi syödä aivan tuoreena, mieluiten samana päivänä nostettuna tai viimeistään muutama päivä sen jälkeen. Ne ulkomailta tuodut on tyvestään puisevia eikä kovin kummoisen makuisia liian pitkän kuljetuksen ja varastoinnin takia.
Tosi on, että tuoreena parhaimmillaan.
Mutta jotain on kuljetuksissa muuttunut, koska sellaista nuupahtanutta jätöstä ei ole tänä keväänä kohdalle osunut.
Puhutaanko tässä nyt vihreästä vai valkoisesta parsasta?
Miksi heitti roskiin, kun olis voinut lahjoittaa jonnekin? Vaikka työttömien ruokailuravintolaan tms. Sen tapaisia on useilla paikkakunnilla. Löytyy vanhusten talojen keittiöitä ym..
Yksi nippu oli päälle vitosen kun viimeksi katsoin ja nipussa on 300g. Aika mehevä kilohinta.
Kallista kasvista. Kerran ravintolassa tilasin alkupalaksi. Maistui vihreälle. Ei kummempaa.