Ennakkoluulot ruoasta estävät suomalaisia syömästä kasviksia, juureksia ja vihanneksia
Miehisyys näyttää vaativan riittävän määrän pihviä lautaselle, sanoo Jyväskylän yliopiston ruokajärjestelmätutkija, joka on huolissaan siitä että yhä harvemman suomalaisen lautasella on mitään kasvisperäistä ja etenkin salaatteja ja kasvisruokaa vältetään tietoisesti.
Kommentit (5)
Vieläkö HK sininen lasketaan vihannekseksi sen takia että se on pelkkä venhäjauhoa mutta ei ollenkaan lihaa?
Vierailija kirjoitti:
Vieläkö HK sininen lasketaan vihannekseksi sen takia että se on pelkkä venhäjauhoa mutta ei ollenkaan lihaa?
Kaupunkilegendaa. HK: n perinteiden lihapitoisuus on 43 %. Liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet yhteensä 54 %.
On siinä lihaa, mutta eihän se toki mikään lihaisin makkara ole ;)
Kyllä tosimiehellä on sen verran itsetuntoa, että syö kasviksensa lautaselta hyvällä ruokahalulla, vaikka kaverit sattuu päästämään suustaan typeryyksiä.
Kauppias on hilannut vihannestaen hinnan pilviin joten ainoa ruoka on makkara. Eikä sekään ole enää halpaa. Kauppias hoitaa homman.
Kurkusta pyydetään jossakin kaupoissa edelleen se 10 euroa kilo vaikka osa on laskenut hinnat jo 3 euroon ja jopa 2 euroon.
Oon aina tykänny vihanneksista. Mukava kun rutisee kun puraisee! T: mies