Onko teillä jokin sääntö, jolla sovellatte ruokien kypsennysohjeita uunista kiertoilmakypsentimelle?
Kun jonkin ruoan ohje uunissa kypsennettäväksi on vaikka 175 astetta C ja 30-40 minuuttia, niin miten kypsennätte ko. ruoan airfryerissä (suomennos otsikossa)?
Ja jos on annettu ohjeet kiertoilmauunille, miten sitä sovellatte airfryerille?
Kommentit (13)
Yleensä aina löytyy netistä ohje ja aika hyvin on jo paistettavissa tuotteissakin af huomioitu. Jos on hyvä, kirjaan talteen. Nyt on tällä metodilla jo parikymmentä toimivaa kypsennysohjetta Notepadissa.
Vierailija kirjoitti:
Yleensä aina löytyy netistä ohje ja aika hyvin on jo paistettavissa tuotteissakin af huomioitu. Jos on hyvä, kirjaan talteen. Nyt on tällä metodilla jo parikymmentä toimivaa kypsennysohjetta Notepadissa.
No kerro nyt muillekin, kun apuja pyydetään. Eikö mitään yleistä kerrointa lämpötilalle ja kypsennysajalle ole löytynyt?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Yleensä aina löytyy netistä ohje ja aika hyvin on jo paistettavissa tuotteissakin af huomioitu. Jos on hyvä, kirjaan talteen. Nyt on tällä metodilla jo parikymmentä toimivaa kypsennysohjetta Notepadissa.
No kerro nyt muillekin, kun apuja pyydetään. Eikö mitään yleistä kerrointa lämpötilalle ja kypsennysajalle ole löytynyt?
No johan kerroin, että haen tuotteelle ohjeen netistä. Ei ole mitään yleisiä kertoimia.
Vierailija kirjoitti:
Entä imurille,vähä-älyinen pers su kyselee tyhmiä
Vaimosi on ihan ok imuri.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Yleensä aina löytyy netistä ohje ja aika hyvin on jo paistettavissa tuotteissakin af huomioitu. Jos on hyvä, kirjaan talteen. Nyt on tällä metodilla jo parikymmentä toimivaa kypsennysohjetta Notepadissa.
No kerro nyt muillekin, kun apuja pyydetään. Eikö mitään yleistä kerrointa lämpötilalle ja kypsennysajalle ole löytynyt?
Googleen [Tuotteenimi] airfryer
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Yleensä aina löytyy netistä ohje ja aika hyvin on jo paistettavissa tuotteissakin af huomioitu. Jos on hyvä, kirjaan talteen. Nyt on tällä metodilla jo parikymmentä toimivaa kypsennysohjetta Notepadissa.
No kerro nyt muillekin, kun apuja pyydetään. Eikö mitään yleistä kerrointa lämpötilalle ja kypsennysajalle ole löytynyt?
No johan kerroin, että haen tuotteelle ohjeen netistä. Ei ole mitään yleisiä kertoimia.
No johan kerroit, että sulla on niitä ohjeita notepadissa. Mutta olet niin mulq, ettet voi jakaa. Kivat sulle.(not)
No entäs miten estätte jotain kevyttä kuivatessa, esim. palstenakkalastuja kuivatin kerran, leviävän ympäriämpäri fryeria pohjaa ja vastuksia myöten. Joku verkko tms pitäisi laittaa päälle, että ne lastut pysyy siellä kypsennysosassa, mutta onko laitteeseen olemssa sellaista.
Vierailija kirjoitti:
No entäs miten estätte jotain kevyttä kuivatessa, esim. palstenakkalastuja kuivatin kerran, leviävän ympäriämpäri fryeria pohjaa ja vastuksia myöten. Joku verkko tms pitäisi laittaa päälle, että ne lastut pysyy siellä kypsennysosassa, mutta onko laitteeseen olemssa sellaista.
Pakastepizzaa kerran yritin. Salaminsiivut lenetelivät ympäriinä siellä.
Mä paista esim. oolannin maalaisranskalaisia (ei poimuranskalaisia vaan suoria eikä ne ole ihan pienimpiä) määrästä riippuen 12-14 min 180 asteessa. Lohifilettä 20 minaa 180-190 asteessa, alle laitan alumiinifoliosta folioastian, ettei rasvat valu sinne fryerin puhjalle, kun ne alkaa käryämään siellä. Mulla on se phiilipsin ison fryeri. Hirveesti en ole eri juttuja tehnyt, noiden lisäksi grilli makkaraa, nugetteja ja einespyöryköitä jämmitetään noin 10 minaa 180 asteessa, makkaraa saman verran kuin ranskalaisia.
Mutta joo, kokeilemalla ne paistoajat tulee, eka vähän aikaa ja jos ei vaikuta hyvälle, niin vähän lisää...
Onko sulla Airin puhelinnumeroa?