19.5 päiväys ranskankermoissa (2)
voiko niitä vielä käyttää ja mikä olis paras resepti
Kommentit (10)
Tee kinkkukiusaus tai sosekeittoa.
Lohikeittoonkin voi laittaa
Kyllä käyttäisin todellakin, jos ovat avaamattomia. Reseptiä en osaa suositella, kun ei yhtään tiedä, minkälaista haet. Borssikeittoon voi laittaa päälle smetanaa/ranskankermaa, blinien kanssa syödään ranskankermaa. Sittenhän voi vaikka tehdä coleslawn ja tunkea sinne sitä.
Hapanmaitotuotteet kestävät reilusti yli päiväyksen. Ihan huoletta voit käyttää. Söin kerran 5 pv vanhan rahkan, ei mitään vierasta makua.
Haluaisin tehdä ehkä jonkun piirakan, jota voisi kylmänäkin syödä. lisäks on munaa, öljyä, jauhoja, sipulia, paprikaa, tonnikalaa.
Kerrankin joku kysyy tällaista oikeasti mietityttävää asiaa. Yleensä kysellään pari, kolme päivää yli päiväyksen menneen tuotteen käytöstä.
Ap:lle vastaan, että voi käyttää.
Vierailija kirjoitti:
Haluaisin tehdä ehkä jonkun piirakan, jota voisi kylmänäkin syödä. lisäks on munaa, öljyä, jauhoja, sipulia, paprikaa, tonnikalaa.
No tonnikalapiirakan aineet tuossa on.
Voitele perär*ikä saat luonnollisen valkaisun. Koira voi sitten nuolla valkaisun pois.
Päiväys kuuluu merkitä 19.5. eli piste perään.
Hapanmaitotuote ei enää happane, eli ainoastaan jos pinnassa on näkyvää hometta tai koostumus selvästi erottunut (nesteet ja kokkareet), se on mennyt huonoksi. Olen monesti tehnyt piirakoita 3 viikkoa vanhoista kermaviileistä. En ehkä enää vieraille tarjoaisi, mutta omaan mahaan menivät.
Voi