Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tyhmä kysymys, punasipulia salaattiin

Vierailija
03.05.2023 |

tarviiko pehmentää vai meneekö raakana

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
03.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raakana, leikkaa tosi ohuiksi.

Vierailija
2/11 |
03.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raakana. Ohuina siivuina tai pieninä paloina.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
03.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuullota pannulla.

Vierailija
4/11 |
03.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan miten haluaa. On erilaisia salaatteja, ja sipulia voi valmistella monella tavalla tai laittaa sellaisenaan. Esimerkiksi marinointi, pikkelöinti, karamellisointi jne. ovat myös vaihtoehtoja.

Vierailija
5/11 |
03.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raakana isoinakin paloina.

Vierailija
6/11 |
03.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitti avusta, ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
03.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos teet salaatinkastikkeen ensin, voi ne sipulikuutiot laittaa ensin  vähän kypsymään ja pehmenemään (etikka pehmentää sipulin makua) tai sitten tosi ohuiksi leikattuna.

Vierailija
8/11 |
03.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Marinoi. Tässä nopea ja hyvä ohje.

https://www.k-ruoka.fi/reseptit/marinoitu-punasipuli

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
03.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyi, ei kai voi raakana laittaa

Vierailija
10/11 |
03.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Raakana, leikkaa tosi ohuiksi.

Ja on tosi hyvää!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
03.05.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä tykätään marinoidusta.

1 dl sokeria, 1 dl kiehuvaa vettä ja 0,5 dl sokeria, kaksi tai kolme punasipulia koosta riippuen.