Onko sinusta paljon jos syö 6 viipaletta paahtoleipää päivässä?
Kyseessä runsaskuituinen kaurapaahtoleipä ja keskikokoinen nainen.
Kommentit (26)
Ei. Sehän on vain kolme kerrosleipää. Söin lukioaikana monesti noin + ruokaa. Olin ihan normaalipainon alarajalla.
Ei kannata paahtaa kaikkia, eikä joka päivä. Paahtaminen tuottaa syöpävaarallisia aineita...
Päivässä se ei ole liikaa, minun mielestä. Ajatellen vaikka 2 leipää aamulla, 1 lounaan kanssa, 1 välipalaksi kahvin kanssa ja pari iltapalaksi.
Sitten taas eräs söi pelkästään iltapalaksi 6 ja kokoa oikeasti ihmiseltä löytyy. Eihän sitä sovi mitään sanoa, ajatella vain.
Vierailija kirjoitti:
Ei kannata paahtaa kaikkia, eikä joka päivä. Paahtaminen tuottaa syöpävaarallisia aineita...
Ainostaan jos paahdat mustalle karrelle ne leivät.
Persut vetää makkaraa päälle eikä tee tiukkaakaan
Vierailija kirjoitti:
Ei kannata paahtaa kaikkia, eikä joka päivä. Paahtaminen tuottaa syöpävaarallisia aineita...
Alapeukuttajalle:
https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/paahdatko-leipiasi-liikaa-ta…
Mitä laitat paahtoleivän päälle????
No jos lisäksi menee puuroa, perunaa, pastaa, sokeria, niin on.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei kannata paahtaa kaikkia, eikä joka päivä. Paahtaminen tuottaa syöpävaarallisia aineita...
Ainostaan jos paahdat mustalle karrelle ne leivät.
"SA:n tieteellistä työtä johtava professori Guy Poppy totesi tutkimusten perusteella, että mitä rapeammaksi paahtoleipä paahdettiin tai ranskalaiset kypsennettiin, sitä korkeammaksi akryyliamidipitoisuudet nousivat. Poppy neuvookin keskeyttämään ranskalaisten kypsentämisen, kun ne ovat vaaleita. Niin ikään paahtoleipä kannattaa asiantuntijan mukaan syödä silloin, kun siinä on mahdollisimman vähän merkkejä paahtamisesta."
+ 8 kaljaa ja lenkki leipien päälle?
Mulla näin
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei kannata paahtaa kaikkia, eikä joka päivä. Paahtaminen tuottaa syöpävaarallisia aineita...
Alapeukuttajalle:
https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/paahdatko-leipiasi-liikaa-ta…
Niin siis edelleen, ei paahdeta niitä mustiksi. En silti ala tässä arkkuja katselemaan 10 vuotiaalle joka pienimmillä paahtimen asetuksella itselleen joka ilta leivät paahtaa.
Sama se grillatessa ja muutenkin perunoita paistaessa, älä grillaa ja paista mustiksi. Se ei tee hyvää. Ei lopeteta syömistä kuiten kokonaan!!
Riippuu kai siitä, mitä muuta päivän aikana syö. Jos ei muuta kuin leivät, niin aika heikolta näyttää..
Riippuu pitkälti mitä muuta syö päivän aikana.
Ei tuo nyt määrällisesti minusta kuulosta mitenkään pahalta, helposti syön itsekin tuon määrän leipää päivässä. Leivän jatkuvasta paahtamisesta en tosin osaa sanoa mitään, että millainen vaikutus sillä mahdollisesti on terveyteen. Paahtoaste varmaan on siinä se merkittävä tekijä ainakin.
On.