Lämpöisiin voileipiin ideoita?
Kommentit (10)
Kaurareissumies, voitele pirkka cashew-paprikapestolla. Sitten käytän air fryerissä. Täytteeksi laitan lämmitettyä tomaattinyhtokauraa, avokadoa, tomaattia, kaurafraichea ja punasipulia.
Ruspuikula. Päälle tonnikalaa, tomaattia, suolakurkkua ja paljon juustoraastetta.
Perus ruispalosita saa hyviä kun ensin laittaa hieman oivariinia. Sitten päälle juustoa. Sitten pari metukkaa, sitten lisää juustoa. Sitten uuniin kunnes juustot on hyvin sulaneet. Hetken jäähdytys että juusto vähän kiinteytyy ja kiduksiin.
Siis mitä? Lämppärit pitää tehdä paahtoleivästä!
Minun suosikki on makrilli tomaattikastikkeessa paahtoleivän päälle. Siihen juustoraaste päällimmäiseksi.
Kaurapaahtis, tonnikala, homejuusto, valkosipuli, tomaatti/ananas, punainen emmental ja pizzamauste.
Pohjaksi käy mikä tahansa leipä, täytteeksi mitä milloinkin sattuu kaapista löytymään. Päälle se tärkein: hyvää juustoraastetta, johon on lisätty kananmuna, sopivia mausteita unohtamatta. Jos kaapissa sattuu olemaan vain juustosiivuja, ne voi pilkkoa veitsellä.
Sitten on tietenkin ne perinteiset vaihtoehdot, joita oli ravintoloissa: kappelileipä, oopperaleipä, metsästäjänleipä ja usein parhaana "talon leipä", joka oli ravintolaversio ensin mainitusta "laitetaan mitä sattuu olemaan".
Savukinkku, aurajuusto ja ananas. Wanha mutta toimii.
Perusmetukka tai kinkku, tomaattia pitsamaustetta emmentalia
No sit kana bearnaise paholaishillo sipuli
Margariinia ja sinappia pohjalle. Sitten seos jossa tonnikalaa, majoneesia, ketsuppia, srirachaa, suola ja pippuri. Päälle juustoraastetta, ja siihen vielä oreganoa ja tabascoa. Slurp!