Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mikä on suosikkikirjasi ja miksi suosittelet sitä muille? Vain tietokirjallisuus.

Vierailija
16.04.2023 |

Fiktio on ajan haaskausta.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
16.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teemu Keskisarja, sujuva ja värikäs kirjoittaja

Vierailija
2/2 |
16.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suomen ruokahistoria, suolalihasta sushiin. 

Hienosti kerrottu siitä miten Suomessa on syöty milloinkin ja ihan herätteleviä seikkoja siitä, kuten esim. lehtikaali, joka on olevinaan viime vuosien trendijuttu on ollutkin jo kauan sitten käytetty tuote. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla