Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Kauralesekeksien ällöttävä maku
12.04.2023 |
Mistä se johtuu? Leivoin kaurakeksejä ihan tavallisista aineksista, niinkuin ennenkin. Kauraleseitä, Flora culinesseä, sokeria, tilkka kermaa, leivinjauhetta. Maistuvat ihan oudoilta, alkuun ihan hyvältä, mutta kun jatkaa pureskelua, tulee etova maku, tekee mieli sylkäistä pois. Onko se juokseva rasva syynä, se ikäänkuin puskee läpi, mikään muu se ei voi olla. Odotin vesi kielellä rapeita, maukkaita keksejä, mutta syömättä nuo jäävät.
Onko kellään vastaavaa kokemusta?
Kommentit (0)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa