Kannattaako parsat keittää vai grillata?
Kommentit (11)
Keittämällä saa myös ihan hyvää. Vähän turha vaiva grillata pelkkää parsaa.
Paistinpannulla. Jopa minä saan niistä herkullisia.
Onko se oikeasti hyvää? Onko samanlaista kuin parsakaali? Eilen katselin kun oli kaupassa tarjouksessa, mutta jätin kauppaan.
Jos grillaatte muutenkin, ehdottomasti parsat grilliin myös. Onnistuu myös pannulla tai uunissa mutta grillissä saa parhaat. Hollandaise-kastike kylkeen ja avot. Hyvää on! Juuri eilen syötiin. :)
Itse keitän, tai oikeammin ryöppään parsat. Monesti niiden kanssa tulee tarjottua jotain melko raskasta, kuten hollandaise + kylmäsavulohi, joten paistamisella tai grillaamisella parsoistakin tulee äkkiä liian raskaita.
Kääri pekoniin ja grillaa. Älyttömän hyvää.
Vierailija kirjoitti:
Onko se oikeasti hyvää? Onko samanlaista kuin parsakaali? Eilen katselin kun oli kaupassa tarjouksessa, mutta jätin kauppaan.
Miksi se olisi samanlaista kuin parsakaali, kun se on eri kasvis?
Kevään herkku. Mielestäni parempaa kuin parsakaali, mutta makukysymyshän se on.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Onko se oikeasti hyvää? Onko samanlaista kuin parsakaali? Eilen katselin kun oli kaupassa tarjouksessa, mutta jätin kauppaan.
Miksi se olisi samanlaista kuin parsakaali, kun se on eri kasvis?
No kun molempien nimessä on parsa?
Taidan käydä mielenkiinnosta tänään hakemassa ja kokeilemassa. Minkä kanssa se sopii parhaiten? Kanaa, kalaa, pihviä?
Grillata ehdottomasti.