Raikkaat voileivät ja muut AV:n suosikkireseptit yksissä kansissa
Tänä keväänä on runoiltu yhdessä, miksi ei tehtäisi myös reseptikirjaa? Kerro salaiset niksisi, mitä teet makaroninkeitinvedestä, mitä täytteitä tulee voileipäkakkuun, mitkä ovat suosituimmat raikkaat voileivät? Onko jauhelihakastikkeesi sittenkin tehty soijarouheesta, eikä kukaan sitä tiedä mausta! Nimeä reseptisi ja listaa raaka-aineet ja valmistusohjeet.
Kommentit (71)
Muistaako joku reseptiä niille perjantai illan dippikasviksille? Jokunen vuosi sitten niistä puhuttiin pitkän ketjun verran.
Häämakaroonilaatikkokin olisi varmaan suosittu.
Sämpylä suklaapalojen kera.
(Jos ei ole varaa pistäytyä leipomossa hakemassa macaroneja tai suklaacroissantteja).
Mä toivoisin listan satokauden kasviksista. Niitä aina kehotetaan ostamaan halvalla ja laittamaan niistä maukasta ja riittoisaa ruokaa. Kertokaa mitä kasviksia laitatte esim. marras-huhtikuussa?
Eikö jauhenliha pidä myös pestä ennen käyttöä.
Haluaisin viimein sen hyttipannun reseptin ja kivoja vinkkejä mitä kaaleesta voi kokkailla.
Käytän edelleen aromipesää ja siinä kypsyy kaikki, jopa jauhenliha.
Hyydekakun resepti ois kiva saada .
Makaronista saa herkullista kun laittaa joukkoon 400 grammaa voita.
Ruskeakastike, siihen siis EI tule mitään lihaa!
Broileri kannattaa ehdottomasti tarjoilla herkullisena mediumina.
Riisin keittäminen. 1 osa riisiä ja 2 osaa vettä.
Saisiko sen palstaigorin palkaksi saaman kaalisopan reseptin?
Vierailija kirjoitti:
Saisiko sen palstaigorin palkaksi saaman kaalisopan reseptin?
Mätää kaalia keitetään ruosteisessa kattilassa, johon on laitettu pihalta kerättyä sadevettä. Lopuksi sekaan lorautetaan tuhti loraus puhdasta etanolia.
Ei maksa vaivaa. Te muut teette kuitenkin ruuat väärin. Minä teen oikein, mutten kerro miten.
Täytekakku ruskealla mätäbanaanimössöllä.
Raikas lohisalaatti. Tekeekö lohi raikkauden?
Vierailija kirjoitti:
Raikas lohisalaatti. Tekeekö lohi raikkauden?
Jos se on vapaana elänyt lohi eikä häkkilohi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Saisiko sen palstaigorin palkaksi saaman kaalisopan reseptin?
Mätää kaalia keitetään ruosteisessa kattilassa, johon on laitettu pihalta kerättyä sadevettä. Lopuksi sekaan lorautetaan tuhti loraus puhdasta etanolia.
Jos ei ole kaalia voi laittaa rikkaruohoja, ja jos ei ole kattilaa voi käyttää tyhjää öljytynnyriä. Jos ei ole etanolia voi käyttää metanolia.
Pesukoneessa pestyt perunat, ohje pitäis saada ajalle ja lämpötilalle?