Paras tapa kypsentää halloumi?
Millä tavoin saatte halloumista parhaan makuista, esim.salaattiin? Yleensä teen sen paistinpannulla paistaen, tänään testasin Air fryerilla, ja siitä tuli jotenkin tosi kuivaa.. Onko kellään jotain vinkki-vitosta, miten siitä saisi parhaan makuista? Muitakin halloumin käyttövinkkejä mieluusti lukisin 😊
Kommentit (13)
Itse olen paistanut ihan vaan pannulla.
Välillä kokonaisena ja välillä leikkaan ennen paistoa kuutioiksi. Molemmat toimivat, jälkimmäisestä pidän enemmän sillä paloista tulee rapeita.
Näitä kuutioita voi laittaa vaikkapa salaattiin tai tortillan väliin.
No mä paistan sen vaan kuivalla paistinpannulla kuutioina. Tykkään siitä niin.
Herkkua on! Laitoin ainakin viime kesänä paistinpannulla ja hyvää tuli.
Paistinpannulla noin puoli senttiä vahvoina viipaleina oliiviöljyssä tai kesällä parilalla grillissä. Eipä ole tullut mieleenkään kokonaisena paistaa (ideahan on ruskistaa siihen paistopinta) eikä myöskään kuutioina. Kyproksellakaan, tai suomalaisistakaan ravintoloissa, en mielestäni ole sitä muutoin kun siivuina saanut. Joko pannulla paistettuna tai grillattuna.
Vierailija kirjoitti:
Itse olen paistanut ihan vaan pannulla.
Välillä kokonaisena ja välillä leikkaan ennen paistoa kuutioiksi. Molemmat toimivat, jälkimmäisestä pidän enemmän sillä paloista tulee rapeita.
Näitä kuutioita voi laittaa vaikkapa salaattiin tai tortillan väliin.
Tortilla ja halloumi vaan ei niin millään kuulu yhteen.
Itse laitan pöytägrillillä ja hyvää tulee.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Itse olen paistanut ihan vaan pannulla.
Välillä kokonaisena ja välillä leikkaan ennen paistoa kuutioiksi. Molemmat toimivat, jälkimmäisestä pidän enemmän sillä paloista tulee rapeita.
Näitä kuutioita voi laittaa vaikkapa salaattiin tai tortillan väliin.Tortilla ja halloumi vaan ei niin millään kuulu yhteen.
Höpölöpö. Halloumi sopii vaikka hernekeittoon. Pitääkin muuten testata. 🤔
Kiitos vastanneille, pysyn vastakin paistinpannu-linjalla 😀
-Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Itse olen paistanut ihan vaan pannulla.
Välillä kokonaisena ja välillä leikkaan ennen paistoa kuutioiksi. Molemmat toimivat, jälkimmäisestä pidän enemmän sillä paloista tulee rapeita.
Näitä kuutioita voi laittaa vaikkapa salaattiin tai tortillan väliin.Tortilla ja halloumi vaan ei niin millään kuulu yhteen.
Höpölöpö. Halloumi sopii vaikka hernekeittoon. Pitääkin muuten testata. 🤔
Kiitos vinkistä! Itse laitan yleensä hernarilautasen päälle sinapin lisäksi jotakin perusjuustoa palasina eli edam, gouda, Oltermanni tms.
Bäst blir den om man slänger den rakt i soporna och låter den mogna helt självt där.
Vierailija kirjoitti:
Bäst blir den om man slänger den rakt i soporna och låter den mogna helt självt där.
Jag förstor inte 👎🏻
Kai se pannulla paistaen, ehkä parempi jos palana paistaa ja leikkaa vasta valmiina. Minusta se ei niin hyvä salaattijuustksiole.