Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kuuluuko lampaan olla kuin purukumia?

Vierailija
01.04.2023 |

Monet kerran olen eri ohjeilla yrittänyt lammasta tehdä mutta aina siitä tulee sellaista sitkeää purukumia.

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
01.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuuluu. Se juuri on lampaan salaisuus.

Vierailija
2/15 |
01.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole kyllä koskaan syönyt sitkeää karitsaa. Kerro lisää miten teit, ja mistä lihasta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
01.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oletko kokeillut kypsentää.

Vierailija
5/15 |
01.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Isäni vuosia sitten kasvatti lampaita, ja meidän omenoilla syötettyjen luomukaritsoiden liha oli herkullista ja mureaa. Sen jälkeen olen muutaman kerran ostanut kaupasta lampaanlihaa, ja aina pettynyt. En tiedä millä ne saavat lihan niin sitkeäksi ja mauttomaksi.

Vierailija
6/15 |
01.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sehä haiseekin kuin hikinen villasukka tai Ahmetin munat

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
01.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa ostaa karitsaa eikä lammasta.

Vierailija
8/15 |
01.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee lammaspataa ja hauduta miedossa lämmössä useita tunteja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
01.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lammas on purukumia, karitsa hyvää ja syötävää. Suosittelen jälkimmäistä.

Vierailija
10/15 |
01.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei kuulu. Sulla on huono pala.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
12.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En ole kyllä koskaan syönyt sitkeää karitsaa. Kerro lisää miten teit, ja mistä lihasta?

Minä käsitin, että on ostanut nimenomaan lampaanlihaa, ei karitsan. Siinä on valtava ero!

Vierailija
12/15 |
13.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä paista aina 10 astetta suositeltua enemmän. Ja karitsaa, kotimaista

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
13.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Isäni vuosia sitten kasvatti lampaita, ja meidän omenoilla syötettyjen luomukaritsoiden liha oli herkullista ja mureaa. Sen jälkeen olen muutaman kerran ostanut kaupasta lampaanlihaa, ja aina pettynyt. En tiedä millä ne saavat lihan niin sitkeäksi ja mauttomaksi.

Kun liha pitää osata tehdä, lihan paistossa pitää ottaa huomioon myös se että ohjeet on viitteelliset eli kaikki uunit on erilaisia, toisessa kypsyy samalla lämmöllä nopeammin kuin toisessa.

Vierailija
14/15 |
13.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole lammasta koskaan syönyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
13.04.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kuulu eli et vaan osaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yhdeksän yksi