Lue keskustelun säännöt.
Sulatetun ruoan pakastus
31.03.2023 |
Kysymys saattaa kuulostaa tyhmältä, mutta pähkäilen tätä tosissani nyt.
Ymmärrän, ettei pakastimesta otettua, sulatettua ruokaa saa pakastaa uudelleen pilaantumisriskin vuoksi.
Käytän ruoanlaitossa pakastesipulia, enkä tietenkään voi ottaa sipulipussia huoneenlämpöön sulamaan ja laittaa takaisin loput pakastimeen parin tunnin päästä. Mutta voinko pakastaa liedellä tekemäni kastikkeen, johon olen lisännyt pakastimesta otettua sipulia? Sipuli on siis tietyst kypsennettyä silloin.
Kiitoksia asiantuntijoille
Kommentit (3)
Minä otan erän sipulia pussista ja laitan yhtä päätä takaisin pakastimeen. Jos ei ole klimppipakkasessa saa niin tehtyä. Sulkimella vaan pussi kiinni
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Todellakin voit laittaa. Sinne vaan.