Laitatko koskaan pasta bolognese-kastikkeeseen kermaa?
Kommentit (5)
No ei tule bolognesea jos laittaa kermaa.
Tulee kermaista tomaattijauhelihakastiketta.
Se on ihan hyvää. Mutta vielä parempaa on jos laittaa kerman sijasta tuorejuustoa. Sekaan voi laittaa käytännössä ihan mitä kasviksia vaan.
Eräällä videolla italialainen kokki laittoi raguun eli bolognesekastikkeeseen maitoa (täysmaitoa tietenkin) pienen lorauksen loppuvaiheessa. Laitoin itsekin seuraavalla kerralla, ja siitä tuli pehmeämmän makuista. Maitotuote miedontaa tomaatin happamuutta.
Tykkään kyllä vielä enemmän bolognesekastikkeessa tuorejuustosta, esim. ricotta tai mascarpone.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Bologneeseen en laita. Joskus teen kermaisen jauhelihakastikkeen, siihen ei tule tomaattia.
Tulee kermaista.