Litran maitopurkki unohtui tuntikausiksi lämpimään. Mihin tuollaisen voi käyttää ruoanlaitossa niin että saisi käytettyä mahdollisimman suuren osan? Ideoita tai reseptiehdotuksia?
Mihin voisi saada kulumaan ison määrän maitoa?
Mitä valmistaisi niin että kuluu mahdollisimman suuri osa?
Maito jäi useiksi tunneiksi lämpimään ja epäilen että ei säily kovinkaan pitkään tai mene kylmänä nautittuna enää.
Kommentit (22)
Pannukakkuun tai lettuihin saa menemään kaiken.
Mä laittaisin jääkaappiin ja käyttäisin, jos ei haise pahalta.
siitä voi tehdä viiliä, jogurttia, lettuja, pannukakkua, juustoa voi sitä ehkä käyttää puuroonkin
Keitä riisipuuro tai leivo vaikka pullaa
Mihin tahansa jos maito haisee normaalilta eikä ole paakkuja.
Ihan käyttökelpoista se on vielä päivän pari jos ei oo avattu tölkki.
Jos maito oli avaamattomassa purkissa, niin kyllä se on hyvin todennäköisesti juomakelpoista ainakin vielä huomenna ja ylihuomenna, kunhan sitä nyt säilytetään jääkaapissa.
Ihan mihin vaan missä maito kuumennetaan. Maitokiisseli/ paahtokiisseli/vanukas mansikkahillolla :P
Se on juomakelpoista kunnes alkaa haista tai puuroutua. Tiedän koska olen elänyt joskus ilman jääkaappia.
Sämpylöitä, perunarieskaa, paista lettuja pakkaseen, niin voit täyttää niitä myöhemmin ja rullata uuniin.
Ehdotan tällaista reseptiä
1. Avaa maitotölkki
2. Kaada viemäriin
Siinä se. Ei muuta.
Tee pannukakku