Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tämän päivän tavoite on leipoa sämpylöitä

Vierailija
16.03.2023 |

Ja saada niistä sellaisia ettei hampaat katkea.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
16.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tarpeeksi hiivaa, ei liikaa jauhoja, kunnon kohotus.

Vierailija
2/7 |
16.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä olen ajatellut leipoa sämpylöitä lauantaina. Se on kivaa omaa tekemistä. Mitä laitat sämpylöihin jos hampaat meinaa katketa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
16.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitan kai liikaa jauhoja eli kovia on tullut. Pitää katsoa ohjeistus... On aikaa kun olen sämpylöitä leiponut.

Vierailija
4/7 |
16.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä tein jo aikaisin aamulla. Teen taikinan  illalla jääkaappiin ja lusikoin vain pellille aamulla. Ihanaa kun saa tuoreita sämpylöitä!

Yksi parhaista ohjeista pehmeisiin sämpylöihin:  

www.meillakotona.fi/reseptit/porkkanasampylat 

Vierailija
5/7 |
16.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytä erittäin hienoja jauhoja. Oliiviöljyä rasvaksi ja hunajaa makeuttamiseen.

Vierailija
6/7 |
16.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
16.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos vinkeistä;)