Vakuumipakatun jauhelihan säilyvyys pakastimessa?
Uskaltaako vielä käyttää noin vuosi sitten pakastettua naudanlihaa? Pakattu vakuumiin, ostin suoraan tilamyymälästä.
Kommentit (9)
Liian vanhaa 3kk vielä menisi.googlaa säilytysajat
Sulata se. Pane kirkkaan lampun alle ja seuraa näkyykö pakkauksen sisällä isompaa liikettä. Ellei, nauti jhnkn ruokaan sekoitettuna chileläisen punkun kera.
Ei pakastetussa mitään liikettä näy, ei edes mikroskoopilla. Kyllä säilyy yli vuoden, mutta maku ei ehkä ole ihan sitä mitä oli tuoreena.
Pakastin ei paranna mitään tuotetta. Lihaa säilyttäisin max. 3kuukautta.
Kyllä vakuumissa säilyy, hapen vaikutus ja haihtuminen eliminoitu jos pakkaus ehjä ja vakuumi säilynyt, syö pois vaan.
Tulee pakastekuivattua lihaa, en suosittele.
Tuo tyhjiöpakkaus vaatii laadukkaan laitteen. Sopii metsästäjille yms.
Kött med låg fetthalt som är vakuumförpackat, rätt hanterat och djupfryst till minst - 18 c, torde väl hålla ett år.
Gör som de andra redan har föreslagit och tina köttet långsamt, öppna paketet och låt det luftas, varefter du luktar på det. Skämt och härsket kött märker man lika lätt som skämd fisk eller ruttna ägg.
Om det är en liten mängd och du är osäker, kan du alltid fråga dig själv för hur många euron du är redo att chansa? 400g = 4 € och en potentiell diarré, är det värt det?
Yleensä vähärasvainen tuote säilyy hyvänä kauemmin ja runsasrasvainen lyhyemmän ajan, mutta epäilen, että mikään naudan liha ei maistu hyvältä enää vuoden pakastuksen jälkeen. Mutta mikä estää kokeilemasta, tuskinpa siihen kuolet. Voi olla pahanmakuista. Katso miltä se näyttää haiseeko eltaantuneelta.