Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Vakuumipakatun jauhelihan säilyvyys pakastimessa?

Vierailija
12.03.2023 |

Uskaltaako vielä käyttää noin vuosi sitten pakastettua naudanlihaa? Pakattu vakuumiin, ostin suoraan tilamyymälästä.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
12.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä vähärasvainen tuote säilyy hyvänä kauemmin ja runsasrasvainen lyhyemmän ajan, mutta epäilen, että mikään naudan liha  ei maistu hyvältä enää vuoden pakastuksen jälkeen. Mutta mikä estää kokeilemasta, tuskinpa siihen kuolet. Voi olla pahanmakuista. Katso miltä se näyttää haiseeko eltaantuneelta.

Vierailija
2/9 |
12.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liian vanhaa 3kk vielä menisi.googlaa säilytysajat

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
12.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sulata se. Pane kirkkaan lampun alle ja seuraa näkyykö pakkauksen sisällä isompaa liikettä. Ellei, nauti jhnkn ruokaan sekoitettuna chileläisen punkun kera.

Vierailija
4/9 |
12.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei pakastetussa mitään liikettä näy, ei edes mikroskoopilla. Kyllä säilyy yli vuoden, mutta maku ei ehkä ole ihan sitä mitä oli tuoreena.

Vierailija
5/9 |
12.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakastin ei paranna mitään tuotetta. Lihaa säilyttäisin max. 3kuukautta.

Vierailija
6/9 |
12.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä vakuumissa säilyy, hapen vaikutus ja haihtuminen eliminoitu jos pakkaus ehjä ja vakuumi säilynyt, syö pois vaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
12.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tulee pakastekuivattua lihaa, en suosittele.

Vierailija
8/9 |
12.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuo tyhjiöpakkaus vaatii laadukkaan laitteen. Sopii metsästäjille yms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
12.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kött med låg fetthalt som är vakuumförpackat, rätt hanterat och djupfryst till minst - 18 c, torde väl hålla ett år.

Gör som de andra redan har föreslagit och tina köttet långsamt, öppna paketet och låt det luftas, varefter du luktar på det. Skämt och härsket kött märker man lika lätt som skämd fisk eller ruttna ägg.

Om det är en liten mängd och du är osäker, kan du alltid fråga dig själv för hur många euron du är redo att chansa? 400g = 4 € och en potentiell diarré, är det värt det?