Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko kanakeitto parhaillaan valmistuttuaan vai vasta seuraavana päivänä?

Vierailija
11.03.2023 |

Tekisin ystävälle joka on sairas. Teenkö tänään valmiiksi vai huomen aamulla?

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
11.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yhtä hyvää molempina päivinä.

Vierailija
2/17 |
11.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse en söisi keittoa enää ollenkaan seuraavana päivänä. Alkaa olla melkoinen ruokamyrkytysriski.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
11.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuvottavaa AINA. Älä tee.

Suomessa tehdään mustaherukkamehua. Älä usko kaikkea mitä näet televisiosta/tiktokista.

Vierailija
4/17 |
11.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä sanoisin et tee aamulla niin on freskoa.

Vierailija
5/17 |
11.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee niin iso annos että riittää kummallekin päivälle. On se tänäänkin hyvää, mutta kuten keitot yleensä huomenna vielä parempaa kun maut tasaantuu.

Vierailija
6/17 |
11.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä en tykkaa koskaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
11.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Itse en söisi keittoa enää ollenkaan seuraavana päivänä. Alkaa olla melkoinen ruokamyrkytysriski.

Viikon kestää hyvänä kun aina kuumentaa pöpöt pois.

Vierailija
8/17 |
11.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Itse en söisi keittoa enää ollenkaan seuraavana päivänä. Alkaa olla melkoinen ruokamyrkytysriski.

Kummasti olen vieläkin hengissä. Joka toinen viikko teen keittoa, josta syön välillä neljänäkin peräkkäisenä päivänä. Valmistettu ruoka säilytetään jääkaapissa, eikä koko määrää lämmitetä joka ruokailukerta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
11.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itsekin olin viikko sitten sairaana ja mieheni keitti minulle ihanaa kanakeittoa kokonaisesta luomukanasta (tai siis broilerista). Tuntui, että se vaan parani päivä päivältä. Söin sitä neljänä päivänä.

Voit ihan hyvin tehdä jo tänään.

Vierailija
10/17 |
11.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Itse en söisi keittoa enää ollenkaan seuraavana päivänä. Alkaa olla melkoinen ruokamyrkytysriski.

Miten perustelet väitteesi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
11.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki keitot paranee vanhetessaan.

Vierailija
12/17 |
11.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuoreeltaan parempaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
11.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muista kertoa ystävälle, milloin keittoon tehty, niin osaa varautua säilyvyyteen.

Vierailija
14/17 |
11.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miks sun pitää sille ruokaa viedä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
11.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Itse en söisi keittoa enää ollenkaan seuraavana päivänä. Alkaa olla melkoinen ruokamyrkytysriski.

Joo luulo ei ole tiedon väärti. Ei kannata huudella, jos ei ole mitään tajua todellisuudesta.

Vierailija
16/17 |
11.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tee niin iso annos että riittää kummallekin päivälle. On se tänäänkin hyvää, mutta kuten keitot yleensä huomenna vielä parempaa kun maut tasaantuu.

Kuka tekee keittoa vaan yhden annoksen?

Vierailija
17/17 |
11.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä tekisin jo tänään, että maku olisi syvempi, mutta huomennakin vielä kerkeää.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi seitsemän kahdeksan