Kumpi idea parempi?
Lohivoileipäkakku saaristolaisleivästä
Vai
Pienet cocktail palat: saaristolaisleivän päällä lohitahnaa
Kumpi parempi?
Kommentit (12)
Molemmat kuulostaa kyllä hyvältä .
Juhlissa kakun menekkiä ehkä helpompi arvioida. Pieniä suupaloja joku voi rohmuta enemmänkin
Kakku menee pienempään tilaan ja on juhlavampi.
Riippuu vierailijoiden määrästä ja kylmäsäilytystilasta. Jos tarjottavat on tarkoitus tehdä etukäteen, leipäpalat vie enemmän tilaa, kun niitä ei voi laittaa päällekäin. Jos ne tehdään vieraiden tullessa, niin kuka ne tekee?
Vierailija kirjoitti:
Riippuu vierailijoiden määrästä ja kylmäsäilytystilasta. Jos tarjottavat on tarkoitus tehdä etukäteen, leipäpalat vie enemmän tilaa, kun niitä ei voi laittaa päällekäin. Jos ne tehdään vieraiden tullessa, niin kuka ne tekee?
Itse taas näkisin tämän hyvänä ideana. Leipäpalathan voi pilkkoa etukäteen sopivan kokoisiksi ja lohitahnan laittaa pursotuspussiin.
Voileipäkakku on aina kaikkien mieleen
Kyllähän palstan vanha viisaus on, että raikkaat voileivät vievät voiton tunkkaisesta voileipäkakusta.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Riippuu vierailijoiden määrästä ja kylmäsäilytystilasta. Jos tarjottavat on tarkoitus tehdä etukäteen, leipäpalat vie enemmän tilaa, kun niitä ei voi laittaa päällekäin. Jos ne tehdään vieraiden tullessa, niin kuka ne tekee?
Itse taas näkisin tämän hyvänä ideana. Leipäpalathan voi pilkkoa etukäteen sopivan kokoisiksi ja lohitahnan laittaa pursotuspussiin.
Kuka ne tekee?
Jos juhlissa seistään on helpompi syödä cocktailpaloja, jos mahdollisuus istua alas syömään niin kakkua.
Kakku on juhlavampi. Pikkuleivät ovat helpompia vieraille. Molemmat kuulostavat hyvältä. Ehkä kuitenkin päätyisin kakkuun, jos kyseessä on juhlat.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Riippuu vierailijoiden määrästä ja kylmäsäilytystilasta. Jos tarjottavat on tarkoitus tehdä etukäteen, leipäpalat vie enemmän tilaa, kun niitä ei voi laittaa päällekäin. Jos ne tehdään vieraiden tullessa, niin kuka ne tekee?
Itse taas näkisin tämän hyvänä ideana. Leipäpalathan voi pilkkoa etukäteen sopivan kokoisiksi ja lohitahnan laittaa pursotuspussiin.
Kuka ne tekee?
Emäntä. En itse kyllä pidä kovin vaivalloisena pursottaa nökäre täytettä leivälle 😂
KAKKU!!!