Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kumpi idea parempi?

Vierailija
07.03.2023 |

Lohivoileipäkakku saaristolaisleivästä

Vai

Pienet cocktail palat: saaristolaisleivän päällä lohitahnaa

Kumpi parempi?

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
07.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

KAKKU!!!

Vierailija
2/12 |
07.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Molemmat kuulostaa kyllä hyvältä .

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
07.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juhlissa kakun menekkiä ehkä helpompi arvioida. Pieniä suupaloja joku voi rohmuta enemmänkin

Vierailija
4/12 |
07.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kakku menee pienempään tilaan ja on juhlavampi.

Vierailija
5/12 |
07.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu vierailijoiden määrästä ja kylmäsäilytystilasta. Jos tarjottavat on tarkoitus tehdä etukäteen, leipäpalat vie enemmän tilaa, kun niitä ei voi laittaa päällekäin. Jos ne tehdään vieraiden tullessa, niin kuka ne tekee?

Vierailija
6/12 |
07.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Riippuu vierailijoiden määrästä ja kylmäsäilytystilasta. Jos tarjottavat on tarkoitus tehdä etukäteen, leipäpalat vie enemmän tilaa, kun niitä ei voi laittaa päällekäin. Jos ne tehdään vieraiden tullessa, niin kuka ne tekee?

Itse taas näkisin tämän hyvänä ideana. Leipäpalathan voi pilkkoa etukäteen sopivan kokoisiksi ja lohitahnan laittaa pursotuspussiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
07.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voileipäkakku on aina kaikkien mieleen

Vierailija
8/12 |
07.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllähän palstan vanha viisaus on, että raikkaat voileivät vievät voiton tunkkaisesta voileipäkakusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
07.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Riippuu vierailijoiden määrästä ja kylmäsäilytystilasta. Jos tarjottavat on tarkoitus tehdä etukäteen, leipäpalat vie enemmän tilaa, kun niitä ei voi laittaa päällekäin. Jos ne tehdään vieraiden tullessa, niin kuka ne tekee?

Itse taas näkisin tämän hyvänä ideana. Leipäpalathan voi pilkkoa etukäteen sopivan kokoisiksi ja lohitahnan laittaa pursotuspussiin.

Kuka ne tekee?

Vierailija
10/12 |
07.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos juhlissa seistään on helpompi syödä cocktailpaloja, jos mahdollisuus istua alas syömään niin kakkua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
11/12 |
07.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kakku on juhlavampi. Pikkuleivät ovat helpompia vieraille. Molemmat kuulostavat hyvältä. Ehkä kuitenkin päätyisin kakkuun, jos kyseessä on juhlat.

Vierailija
12/12 |
07.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Riippuu vierailijoiden määrästä ja kylmäsäilytystilasta. Jos tarjottavat on tarkoitus tehdä etukäteen, leipäpalat vie enemmän tilaa, kun niitä ei voi laittaa päällekäin. Jos ne tehdään vieraiden tullessa, niin kuka ne tekee?

Itse taas näkisin tämän hyvänä ideana. Leipäpalathan voi pilkkoa etukäteen sopivan kokoisiksi ja lohitahnan laittaa pursotuspussiin.

Kuka ne tekee?

Emäntä. En itse kyllä pidä kovin vaivalloisena pursottaa nökäre täytettä leivälle 😂