Mitä ruokaa näin sunnuntaina
Tänään nautin alkuruoaksi vol- au- vent joka täytetty korvasienimuhennoksella pääruoaksi sherrymarinoitua lohimedaljonkia, duchesse perunaa, porkkana kroketteja ja jälkiruoaksi pavlova jossa marinoituja mansikoita sitrusliköörissä ja tuoreista kahvinpavuista jauhettua kahvia ja avec. Ruokajuomana ryhdikäs bourgogne pinot noir.
Kommentit (10)
Vierailija kirjoitti:
Nuudeleita ja kalapuikkoja.
Ilmiselvästi olet köyhä. Toivottavasti saat vatsasi täyteen.
Ennakkotilasin jo Mäkistä perheelle burgerit :)
Vierailija kirjoitti:
Hernekeittoa
Luultavammin vielä lusikoitava sen suoraan purkista. Lämmitä edes mikroaaltouunissa.
Spaghettia ja jauhelihakastiketta .
Vierailija kirjoitti:
Ennakkotilasin jo Mäkistä perheelle burgerit :)
Eikö ole aikaa valmustaa pyhäpäivänä ruokaa perheelle? Tekisit kunnon pöperöt pöytään.
Lounaaksi toasteja.
Päivälliseksi paahtopaisti ja kasvisgratiini + perunoita.
Jälkiruoaksi mansikkarahkaa.
Tamperelainen aamupala eli mustaamakkaraa, puolukkahilloa ja lasi kylmää maitoa. Siihen viel pannukahveet niin päivä starttaa hyvin.
Päivällä sit juhlallisesti makaronilootaa jossa reilusti chiliä, valkosipulia ja pekonia.
Nuudeleita ja kalapuikkoja.