miten laitatte öljytylle pannulle kasviksia/lihaa niin ettei präisky kaikkialle?
Ite kun heitän pannulle jotain, jälki on kuin Ukrainassa.
Kommentit (31)
Google kertoisi tähän vastauksen sekunnissa. Mutta kaikki pitää kysellä.täältä.
Vierailija kirjoitti:
Voi-öljyseos ei räisky niin paljon ja jos räiskyy laitan folion päälle.
Voi ja öljy on samaa ainetta
Vierailija kirjoitti:
Google kertoisi tähän vastauksen sekunnissa. Mutta kaikki pitää kysellä.täältä.
Just joo. Tää on KESKUSTELUPALSTA, saa kysellä kokemuksia. Asiallinen kysymyshän tuo on.
Ihme negatiivista nipotusta ollut monessa ketjussa.
Ei kannata pilata rasvoja ja ruokaa jossain pannulla. Sipsitkin kuumennetaan öljyssä.
Älä laita levyä täysille. Laita ainekset hieman lämpöiselle pannulle. Jos öljy räiskyy niin se on liian kuumaa.
Vierailija kirjoitti:
Älä laita levyä täysille. Laita ainekset hieman lämpöiselle pannulle. Jos öljy räiskyy niin se on liian kuumaa.
Liha pitää paistaa kuumalla pannulla ettei pala kiinni
Panulle kun heittää ihan ripauksen verran suolaa ennenkuin laittaa paistettavat pannulle niin ei räisky. Kannattaa ihan kokeilla.
Vierailija kirjoitti:
Älä laita levyä täysille. Laito räiskyy niin se on liian kuumaa.
No voi suakeli sentään.Eihän liha ruskistu "vähän lämpöisellä" pannulla.
Vierailija kirjoitti:
Laitan lasikannen päälle.
Tämä. Haluaako kuivaa vai pehmeää, niin se kansi kannattaa/voi ottaa pois sitten kun ei enää räisky.
Varovaisena sitten - se höyry on nimittäin tulikuumaa!
Osstin Iittalan myymälästä pannun roiskesuojan, jonka voi pestä pesukoneessa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Laitan lasikannen päälle.
Tämä. Haluaako kuivaa vai pehmeää, niin se kansi kannattaa/voi ottaa pois sitten kun ei enää räisky.
Varovaisena sitten - se höyry on nimittäin tulikuumaa!
Då kokar maten och stekpannan mister sin mening.
Lösningen på det hela är att gå till affären och där skaffa ett metallnät med skaft som är ämnat att hindra fettet från att flyga omkring, medan stekpannan fortfarande fungerar normalt.
En sak som minskar det att fettet strittar omkring är att torka bort all fukt som lossar från det man steker.
Onko kukaan kokeillut tällaista roiskesuojaa. Ajattelin ostaa itse
https://www.amazon.co.uk/Grease-Splatter-Screen-Frying-Pan/dp/B01GFQFGF…
T. ei ap
En laita öljyä tai teen suosiolla uunissa.
Mulla on paksupohjainen kattila, paistan siinä.
Käytän vain voita paistamiseen, juuri tuon öljyn räiskyvyyden vuoksi.
Vierailija kirjoitti:
Onko kukaan kokeillut tällaista roiskesuojaa. Ajattelin ostaa itse
https://www.amazon.co.uk/Grease-Splatter-Screen-Frying-Pan/dp/B01GFQFGF…
T. ei ap
Det är just en sådan som inläggen 12 & 13 föreslår. Finns att få i vanliga affärer för köksgeråd och kanske i markettar med.
Voi-öljyseos ei räisky niin paljon ja jos räiskyy laitan folion päälle.