Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kannattaako voi alkaa valmistaa itse kermasta?

Vierailija
18.02.2023 |

Vatkaamalla kauan kermaa. Kun on niin kallista. Vähän ehkä suolaa joukkoon.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
18.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaakohan sissijuusto ottaa käyttöön kun juustokin on niin kallista.

Vierailija
2/5 |
18.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
18.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ilimanmuuta

Vierailija
4/5 |
18.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valmis voi tulee halvemmaksi. Esim. yhdestä 2dl kermapurkista tulee pikkunokare voita itse tehtynä, eikä sen makukaan niin erikoinen ole että olisi vaivan arvoista.

Vierailija
5/5 |
18.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerran oli 2kpl 2dl kermoja -60% ilta-alessa ja tein siitä sitten voita. Hyvinhän se onnistui, mutta määrä ei ollut kaksinen. Varmaan jotain 150g sai siitä voita. Eli jos on -60% alessa ja haluaisi paketillisen voita, niin siltikin hintaa tulee suunnilleen yhtä paljon kuin ostaisi Lidlistä 3,45e maksavan 500g voipaketin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kuusi kuusi