Mitäs lauantai-illan herkkua sitä väsäsi? Meillä on usein pizzaa tai nachoja herkkuna
Kommentit (13)
Oletteko koittaneet cnocchivuokaa ?
Vierailija kirjoitti:
Joskus tein kauralastuja. Rupesi vaan tekemään imelää mieli; siinä taikinaa väsätessä rupesikin tekemään mieli suolaista - aargh! Mietin, et miten saan taikinan "puolitettua". Hyvähän siitä tuli. Aattelin, et otan töihin mukaan ma-aamuna - ja vielä mitä: ne tuli syötyä jo sunnuntaina! :)
Toinen oli vaniljakiisseli. Sitä lämpimänä pakkasesta otetun kaurasiivun päälle.
Su:na päiväkahvilla sitten toisinpäin: pannulla lämmitin siivuja ja sen päälle kylmää kiisseliä.
(Nuo oli siis sitä aikaa, kun kaupat meni la:na kiinni klo. 18)..
Siis muutitko kauralastut jotenkin suolaiseksi? Miten?
Kävin juuri hakemassa ison lastin kaljaa, viiniä ja pari isoa viinapulloa Alkosta. Naispuolinen työkaveri tulee kohta kylään, tilataan Woltilla ruokaa, ryypiskellään ja nussitaan aamuun asti. Vaimo ja lapset ovat appivanhempien mökillä.
No tarviiko se jatkuvasti mässäillä? Näkyy varmaan naamassa ja makuuhuoneen puolella jo
Lohta ja lohkoperunoita ajattelin valmistaa.
Vierailija kirjoitti:
No tarviiko se jatkuvasti mässäillä? Näkyy varmaan naamassa ja makuuhuoneen puolella jo
Mässäillä? Hyvää ruokaa voi myös syödä kohtuullisesti.
Vierailija kirjoitti:
Joskus tein kauralastuja. Rupesi vaan tekemään imelää mieli; siinä taikinaa väsätessä rupesikin tekemään mieli suolaista - aargh! Mietin, et miten saan taikinan "puolitettua". Hyvähän siitä tuli. Aattelin, et otan töihin mukaan ma-aamuna - ja vielä mitä: ne tuli syötyä jo sunnuntaina! :)
Toinen oli vaniljakiisseli. Sitä lämpimänä pakkasesta otetun kaurasiivun päälle.
Su:na päiväkahvilla sitten toisinpäin: pannulla lämmitin siivuja ja sen päälle kylmää kiisseliä.
(Nuo oli siis sitä aikaa, kun kaupat meni la:na kiinni klo. 18)..
Niin ja, äiti joskus teki Pappilan hätävaraa, la-iltana. Sitä en ole kyllä itse koskaan kokeillut.
(baarissa tuli joskus siitä puhe, niin eräs ruoka-alan ammattilainen antoi seikkaperäiset ohjeet, jankutti varmaan tunnin sitä. Lähti sitten vessaan, niin kaveri tuumasi mulle: Sinäkin siinä hätävaras kanssa! :))) )
Vierailija kirjoitti:
Kävin juuri hakemassa ison lastin kaljaa, viiniä ja pari isoa viinapulloa Alkosta. Naispuolinen työkaveri tulee kohta kylään, tilataan Woltilla ruokaa, ryypiskellään ja nussitaan aamuun asti. Vaimo ja lapset ovat appivanhempien mökillä.
Niin varmaa, ei sulla edes mitään vaimoa ole.
Vierailija kirjoitti:
Kävin juuri hakemassa ison lastin kaljaa, viiniä ja pari isoa viinapulloa Alkosta. Naispuolinen työkaveri tulee kohta kylään, tilataan Woltilla ruokaa, ryypiskellään ja nussitaan aamuun asti. Vaimo ja lapset ovat appivanhempien mökillä.
Todellisuudessa Göran pamputtaa sinua tuhkaluukkuun aamuun asti.
Banaanikauralettuja marjojen yms. kanssa illalla. Niitä saattaa jäädä huomiseksikin.
Vierailija kirjoitti:
Banaanikauralettuja marjojen yms. kanssa illalla. Niitä saattaa jäädä huomiseksikin.
Mitä nää on?
Joskus tein kauralastuja. Rupesi vaan tekemään imelää mieli; siinä taikinaa väsätessä rupesikin tekemään mieli suolaista - aargh! Mietin, et miten saan taikinan "puolitettua". Hyvähän siitä tuli. Aattelin, et otan töihin mukaan ma-aamuna - ja vielä mitä: ne tuli syötyä jo sunnuntaina! :)
Toinen oli vaniljakiisseli. Sitä lämpimänä pakkasesta otetun kaurasiivun päälle.
Su:na päiväkahvilla sitten toisinpäin: pannulla lämmitin siivuja ja sen päälle kylmää kiisseliä.
(Nuo oli siis sitä aikaa, kun kaupat meni la:na kiinni klo. 18)..