Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Jauhelihan sulatus, aika?

Vierailija
18.02.2023 |

Miten kauan suunnilleen kestää
että n. 600 g jauhista sulaa jääkaapissa?

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
18.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vuorokausi jos klönttinä. Pakastan ohuena levynä enkä välttämättä sulata ollenkaan kun pläjäytän kuumalle pannulle jossa voi tirisee. Näin tehnyt iät ja ajat ja vieläkin täysissä sielun ja ruumiin voimissa.

Eli ei ole ainakaan todella vaarallista.

Vierailija
2/12 |
18.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paketti lämpimään lämpimään veteen kulhoon ja sulaa tunnissa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
18.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Paketti lämpimään lämpimään veteen kulhoon ja sulaa tunnissa

Ei missään nimessä lämpimään veteen, vaan kylmään.

Vierailija
4/12 |
18.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikrossa sulatusteholla 10 minuuttia.

Tätähän ei kysytty.

Vierailija
5/12 |
18.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kylmässä vedessä sulaa vartissa.

Vierailija
6/12 |
18.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Paketti lämpimään lämpimään veteen kulhoon ja sulaa tunnissa

Ei missään nimessä lämpimään veteen, vaan kylmään.

Jäähtyyhän se vesi heti, ei kerkeä pilaantumaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
18.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

joo mäkin yleensä pakastan pieninä erinä

Mut nyt on tämä.

Vierailija
8/12 |
18.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita kylmään veteen sulamaan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
18.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikrossa 10 minuuttia.

Vierailija
10/12 |
18.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vuorokausi jos klönttinä. Pakastan ohuena levynä enkä välttämättä sulata ollenkaan kun pläjäytän kuumalle pannulle jossa voi tirisee. Näin tehnyt iät ja ajat ja vieläkin täysissä sielun ja ruumiin voimissa.

Eli ei ole ainakaan todella vaarallista.

Hui kamalaa jauhelihan rasvassa paistamista. En sitten koskaan ole tehnyt ei kuulosta herkulliselta tuollainen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
18.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pannu kuumaksi ja jäinen jauheliha siihen.

Käännät aina sulaneen pinnan ylöspäin ja lastalla kuorit sen pois ja toistat niin kauan, että koko lohkare on sulanut. Sitten lihalle loppupaisto.

Vierailija
12/12 |
18.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vuorokausi jos klönttinä. Pakastan ohuena levynä enkä välttämättä sulata ollenkaan kun pläjäytän kuumalle pannulle jossa voi tirisee. Näin tehnyt iät ja ajat ja vieläkin täysissä sielun ja ruumiin voimissa.

Eli ei ole ainakaan todella vaarallista.

Hui kamalaa jauhelihan rasvassa paistamista. En sitten koskaan ole tehnyt ei kuulosta herkulliselta tuollainen.

Lähtökohtaisesti jauhelihan valitseminen poissulkee rasvattomuuden.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kuusi kolme