Olen niin kyllästynyt kun kaikkien reseptien valmistusajat on jonkun huippukokin taitojen mukaan
Tänään tein walesilaista rarebit-linssilaatikkoa. Ohjeen mukaan valmistukseen olisi pitänyt mennä 40-45 minuuttia. Tuossa ajassa pitäisi puhdistaa ja pilkkoa perunat ja sienet plus valkosipuli. Keittää perunat ja valmistaa perunamuussi, valmistaa sienilinssikastike, valmistaa hapankermajuustokastike, tehdä noista se laatikko ja sitten vielä kypsentää laatikko valmiiksi. Itsellä ainakin meni melkein tupla-aika mitä ohjeessa sanottiin. Oonko mä ainoa, joka tuskailee näiden reseptien aikojen kanssa? Ihan keskitasoinen kokki olen omasta mielestäni, en edes mikään aloittelija.
Kommentit (5)
En mä koskaan edes katso noita valmistusaikoja. Osaan kyllä päässäni arvioida miten kauan mulle siihen valmistamiseen menee.
Juu ja sitten vielä tiskaukset ja muut siivoukset päälle. Ain't nobody got time for that.
Omaa päätään saa käyttää. Ihan turha pilkkoa perunoita, jos niistä tulee muusi.
Silloin kun joku kiehuu ja kypsyy, niin on aikaa tehdä toista asiaa.
Varmaan jokainen nyt osaa päätellä itsekin mikä kannattaa kypsentää ensin ja mikä viimeiseksi.
Ohjeiden tekijät on vaan ohjeiden tekijöitä. He osaa tehdä sen ruuan, mutta eivät ohjeita.
Katso se punainen lanka siitä ohjeesta, ja opettele perustaidot keittiössä.
Etenkin tuommoiset reseptit mihin tarvitaan montaa eri kippoo, kulhoo, kattilaa ja vuokaa on todella rasittavia.
Kandee tehdä vain esim. tällainen : pakastekeittojuureksia, broilerisuikaleita ja ruokakerma (käytän itse 3 juuston ruokakermaa). Kaikki vain kypsäksi, tulee ihanaa keittoa nopeasti!