Tykkäätkö parsakaalista?
Kommentit (5)
Vierailija kirjoitti:
Rakastan mutta tuore parsa on mahdoton kuoria. Tein siitä keiton ja paistoin päälle parit kampasimpukat.Ihan parasta.Ainut mikä häiritsi oli että parsan koostumus oli kuin tikkuja . Miten kuoria parsa oikeen?Vai laittaakko keitto purkkiparsasta.
Parsa ja parsakaali ovat eri asioita.
Tykkään molemmista.
Tuore parsa kuoritaan erityisellä parsankuorintavälineellä hyvän lopputuloksen saamiseksi. Mutta einsitä kannata keittoon käyttää. Parsakaalista tulee hyvä keitto.
Parsa on eri kuin parsakaali.
Tykkään parsakaalista. Parhaimmillaan se on raakana tai sitten uunissa tai pannulla mausteiden kanssa paahdettuna.
Parsakaali on kauheeta paitsi atrian parsakaaliwingsit!
Parsakaali on aivan ihanaa. Keittää bujongissa, maustaa , murskaa , vähän vettä pohjalla.Lisää kuulotettu sipuli, laita joukkoon Aura tai muuta juustoa , smetanaa, kermaa tai creme fraichea. Kyllä on ihana keitto.
Terv Parsan ystävältä
Rakastan mutta tuore parsa on mahdoton kuoria. Tein siitä keiton ja paistoin päälle parit kampasimpukat.Ihan parasta.Ainut mikä häiritsi oli että parsan koostumus oli kuin tikkuja . Miten kuoria parsa oikeen?Vai laittaakko keitto purkkiparsasta.