Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten saada aikaiseksi raikas ilmava kerma vaahto, ideoita?

Vierailija
09.02.2023 |

Laskiais pullaan tulee raikas vaahto väliin joten mikä olisi sopiva määrä sokeria, voiko lisätä myös vanilijaa?

Kommentit (20)

Vierailija
1/20 |
09.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermavaahto. Laskiaispulla. Vanilja. Ole hyvä.

Vierailija
2/20 |
09.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuohukermaa ja vatkausta, sokeria ja vaniljaa, maista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/20 |
09.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suosittelen kaurakermaa tai alpron soijakermaa, paljon raikkaampi kuin lehmän tissimaidosta valmistetusta kermasta tehty vaahto.

Vierailija
4/20 |
09.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käsin vatkaamalla?

Vierailija
5/20 |
09.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kermavaahto. Laskiaispulla. Vanilja. Ole hyvä.

Pilikun nussijija. Kiitos.

Vierailija
6/20 |
09.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Suosittelen kaurakermaa tai alpron soijakermaa, paljon raikkaampi kuin lehmän tissimaidosta valmistetusta kermasta tehty vaahto.

kaurakermassa on palmuöljyä ja lisäaineita. Ei jatkoon

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/20 |
09.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vatkaat 2 dl kuohukermaa käsin ja lisäät pari teelusikallista sokeria, kun vaahto alkaa olla valmista ja jatkat hetken vispaamista.

Vierailija
8/20 |
09.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihmetellyt olen minäkin miksi nykyajan kermavaahdosta ei tule ilmavaa vaikka on muka kuohukermasta vatkattu.Sellaista vetistä lirua joka ei  kuohkeudu vaan sitten lätistyy .Kai sitä jatketaan vedellä että ei mene liikaa maitoa ja rasvat on otettu pois  minimiin.Surkeaa laatua valio.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/20 |
09.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kermavaahto. Laskiaispulla. Vanilja. Ole hyvä.

Pilikun nussijija. Kiitos.

Kermavaahto on muuten sitten kylläkin yhdyssana.

Vierailija
10/20 |
09.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

EI kuohukermaa vaan VISPIKERMAA. Merkittävä ero. Suosittelen Pirkkaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/20 |
09.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kermavaahto. Laskiaispulla. Vanilja. Ole hyvä.

Pilikun nussijija. Kiitos.

Sulle olen pilkunnussija. Ainoastaan ystäväni saavat kutsua minua esim välimerkkifetisistiksi.

Vierailija
12/20 |
09.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

EI kuohukermaa vaan VISPIKERMAA. Merkittävä ero. Suosittelen Pirkkaa

Toissapäivänä vatkasin vispikermaa kakkuun ja jäljellejäänyt vatkattu kerma kulhossa on edelleen jämäkkää. Kotimaista-sarjan laktoositon vispikerma.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/20 |
09.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyi mikä kuva tuossa Megamelassa. Onko jollain noin ohut ja ruma?

Vierailija
14/20 |
09.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

EI kuohukermaa vaan VISPIKERMAA. Merkittävä ero. Suosittelen Pirkkaa

Toissapäivänä vatkasin vispikermaa kakkuun ja jäljellejäänyt vatkattu kerma kulhossa on edelleen jämäkkää. Kotimaista-sarjan laktoositon vispikerma.

Jäljelle jäänyt piti kirjoittamani...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/20 |
09.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Alpron soijakermaa, sekä oikeaa vanilijaa. 

Vierailija
16/20 |
09.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kermavaahto. Laskiaispulla. Vanilja. Ole hyvä.

Painu rotta helvettiin täältä

Vierailija
17/20 |
09.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän aina oikeaa kuohukermaa eikä ole mitään ongelmia. Se pitää vain vatkata kunnolla, ei liian nopeasti ja tarpeeksi pitkään.

Vierailija
18/20 |
09.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaurakerma! Tavallisesta kermasta tulee tympeän makuinen, kaurakermasta paljon raikkaampi ja keveämmän tuntuinen.

Vierailija
19/20 |
09.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kaurakerma! Tavallisesta kermasta tulee tympeän makuinen, kaurakermasta paljon raikkaampi ja keveämmän tuntuinen.

Keveä laskiaispulla on oksymoron.

Vierailija
20/20 |
09.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kaurakerma! Tavallisesta kermasta tulee tympeän makuinen, kaurakermasta paljon raikkaampi ja keveämmän tuntuinen.

Se on sinun mielipiteesi, anna minun pitää omani. Laskaispullaan kuuluu aito kerma. Piste.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kuusi kahdeksan