Jos saisit valita vain yhden juuston
jota syöt loppuelämäsi, minkä juuston valitsisit?
Kommentit (64)
Pitäisi olla joku, joka sopii monenlaiseen käyttöön. Ehkä joku gouda tai emmental.
Sininen Emmental. Se on monikäyttöinen ja maistuva, käy leivälle ja ruuanlaittoon.
Helppo valinta, edam. Ostan yleensä semmoisen 1,25 kg palan suomalaista arkijuustoa. Sitä voi syödä paljaalta ja laittaa leivän ja pizzan päälle.
Vierailija kirjoitti:
Pitäisi olla joku, joka sopii monenlaiseen käyttöön. Ehkä joku gouda tai emmental.
Samaa mietin ja jonkun Goudan varmaan valitsisin.
Kuusamon Juuston Maasdammer.
Ihan paras 😋
Todella vaikea valita parmesanin ja vintage cheddarin väliltä. Kolmosena Aura.
Vastaan brittiläinen vintagecheddar. Ei mikään Lidlin kumijuusto, vaan sellainen oikea lohkeava ja muruuntuva pähkinänmakuinen vintage 200g paloina.
Jännä että kukaan ei ole sanonut feta.
Itsellä luultavasti myös parmesan.
ap
Vierailija kirjoitti:
Jännä että kukaan ei ole sanonut feta.
Itsellä luultavasti myös parmesan.
ap
Koska haluan laittaa juustoa leivälle ja feta ei siihen tarkoitukseen käy. Tai pizzaan ainoana juustona. Ei moneen muuhunkaan.
Pitkään kypsytetty Gouda.
Rainbown pitkään kypsytetty Gouda on hinta/laatusuhteeltaan erinomaista.
Paha. Salaneuvos.