Lue keskustelun säännöt.
Mitä voileipärasvaa teillä käytetään?
Kommentit (52)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vähärasvaisempi Oivariini,Ingmariini tai Vilmariini.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Oivariini tai Ingmariini. Mies käyttää joskus majoneesia.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Yleensä on vain ylähuuli leivän päällä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Leivän päälle Beceliä varmaankin 1980-luvulta lähtien ja paistamiseen käytän rypsiöljyä. Voi on liian tönkköä levitettäväksi kun sen ottaa jääkaapista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vähärasvaisempi Oivariini. Koska kolesteroliarvot on kunnossa, mitään margariinikuraa ei onneksi tarvitse edes harkita.
Sekoitan voista, öljystä ja vedestä levitteen. Kaupan valmiit levitteet maistuu vähän ällölle siihen verrattuna, eivät ole niin kuohkeita.
Meillä eli minä käytän enimmäkseen oivariinia. Joskus myös esimerkiksi majoneesia.
Vain Oliiviöljyä.