Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

voiko pakastettua raaka-ainetta, esim. jauhelihaa,kalaa pakastaa uudelleen kypsennyksen jälkeen?

Vierailija
25.08.2008 |

olen välillä laittanut makaronilaatikon jämät pakkaseen, vaikka jauheliha on ollutkin jo kertaalleen pakkasessa. ..

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
25.08.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Näin mulle opetettiin yläasteen köksäntunnilla. Kaksinkertainen pakastus on iso NOU NOU.

Vierailija
2/5 |
25.08.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tämä opetettiin meikäläiselle kokkikoulussa. :D



Jos pakastat mitä vaan pakastat, se tarttee sulattamisen jälkeen valmistaa uuteen muotoon, vaikka just paistaa niin voit pakastaa jälleen. Hyvä esimerkki on mm. kaalikääryle: Kaalin pakastaminen helpottaa lehtien irrottamista, jokkut kato ei keitä kaalia vaan pakastaa. Sitten tehään täyte, lehdet rullataan. Kaalikääryleet paistetaan. Ja valmiin kääryleen voit pakastaa. Kaalit on saatettu siis pakastaa pariin otteeseen..



Mutta uudestaan ei pakasteta jos ei sille ole mitään tehnyt välissä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
25.08.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kypsennetyn ruuan pakastaminen on ok vaikka raaka.-aine olisi ollut jo kertaallen pakkasessa.

Vierailija
4/5 |
25.08.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aina sitä oppii uutta.

3

Vierailija
5/5 |
25.08.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ajattelin sen tosian olevan niin, että kypsentämisen jälkeen voin taas pakastaa. ystäväni oli kuitenkin toista mieltä ja ajattelin, että jos sittenkin olin väärässä

hyvä että tarkistin.

ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kahdeksan neljä