Millainen liesi kannattaa ostaa kotiin tai millaista suosittelette välttämään?
Kommentit (52)
Vierailija kirjoitti:
Haetko liettä missä siis uuni mukana vai pelkkää keittotasoa?
Sellaista missä on uuni mukana.
Suosittelen merkkiä AEG.
Laadukas, kestää hyvin ja selkeä käyttö.
Niin ja sellainen on hyvä missä kiertoilmaominaisuus.
Selvitä hintahaarukka.
Jos esim 200-600€, valitse laite joka maksaa noin 500€.
Halpa on aina huono ja kalleimmassa mukana turhia kilkkeitä.
Kannattaako ostaa induktio- vai keraaminen liesi?
Suosittelen induktioliettä. Jotkut kattilat voivat tosin lentää kierrätykseen, mutta muuten liesi on ylivoimainen nopeudeltaan.
Ainakaan itse en enää ostaisi Gorenje-merkkistä. Uunin ollessa päällä sen ääni on häiritsevän kova.
Induktio tai kaasu, muut on paskaa
Vierailija kirjoitti:
Ainakaan itse en enää ostaisi Gorenje-merkkistä. Uunin ollessa päällä sen ääni on häiritsevän kova.
No sehän onkin halvinta paskaa.
Perinteinen pattis, merkillä ei väliä
Vierailija kirjoitti:
Perinteinen pattis, merkillä ei väliä
Upon pattis, ai helvetti et on hyvä keittää nakkisoppaa. 5/5
Ehdottomasti induktioliesi. Se on nopea, helppo ja turvallinen. Keraaminen paaaljon hitaampi jne. Meillä on moleemmat , yoinen kotona ja toinen vain muutaman vuoden vanhempi kakkoskodissa.
Vanhoja ollaan, induktio on helppo käyttää.
Upossa ei muuten ole enää mitään kotimaista, samasta tehtaasta suolletaan kuin muitakin kohtuu edullisia merkkejä.
Vierailija kirjoitti:
Perinteinen pattis, merkillä ei väliä
Mikä? 😅 Siis sellainen että keittolevyt valurautaa..?
Ei kai nykyään myydä kuin induktioita?
Induktio (tärkeä että sitä on helppo käyttää, ei mitään hankalia hipaisukosketustoimintoja!)
Me ostettiin 11 vuotta sitten Ikeasta 2-levyinen induktiotaso. Maksoi silloin 250€ ja riittää aivan hyvin ja jää hyvin laskutilaa kattiloille sen vierelle. Lisäksi on vielä yksi kaapissa säilytettävä irtonainen induktiolevy (30€ Lidlistä) niitä harvinaisia tilanteita varten, kun tarvitsee käyttää kolmea levyä samanaikaisesti.
Vierailija kirjoitti:
Me ostettiin 11 vuotta sitten Ikeasta 2-levyinen induktiotaso. Maksoi silloin 250€ ja riittää aivan hyvin ja jää hyvin laskutilaa kattiloille sen vierelle. Lisäksi on vielä yksi kaapissa säilytettävä irtonainen induktiolevy (30€ Lidlistä) niitä harvinaisia tilanteita varten, kun tarvitsee käyttää kolmea levyä samanaikaisesti.
Niin ja käytetään tätä irtolevyä,myös aina joskus pöydässäkin pitämään ruoka lämpimänä, kätevää.
Jessus, ai että irtolevy kaapissa :D Kaikkea sitä...
Sitten sellainen uuni joka puhdistaa itsensä. Ei ole kokemusta miten hyvin puhdistaa mutta on mukavampaa kuin kontallaan tunkea itseään sinne ja jynssätä.
Haetko liettä missä siis uuni mukana vai pelkkää keittotasoa?