"Uskaltaako" tätä tarjoilla vieraille? Ov.
Olen tänään leiponut illanistujaisia varten, ja äsken paistoin sellaista sämpyläbostonia irtopohjavuoassa, kun keittiöön levisi uunista aika voimakas konetiskiaineen haju. Raotin uuninluukkua, mutta ei siellä enää se pesuaine haissut, ainoastaan sämpylät. Paistoin loppuun, ja uunista otettuakaan itse leipomus ei haissut eikä vuokakaan. Maistoin myös vähän yhdestä sämpylästä, enkä maistanut mitään poikkeavaa (ainakaan siinä kohdassa). Kuitenkin se pesuaine haisi yhdessä vaiheessa niin voimakkaasti, että mietinkin uskaltaako noita kuitenkaan vieraille tarjota vai paistanko suosiolla uudet sämpylät? Miten te muut tekisitte?
(Ja kyseisen irtopohjavuoka siis kestää konepesua.)