Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuinka peset keräkaalin ennen käyttöä?

Vierailija
24.01.2023 |

Kokonaisena vai vasta pienittynä?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
24.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos ottaa ne päälimmäiset lehdet pois niin miksi se pitäisi vielä pestä?

Vierailija
2/6 |
24.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Otan ne päällimmäiset lehdet pois joita ihmiset hipelöineet.

Ehkä pesisin ne sitten jos käyttäisin niitä vaan kun en käytä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
24.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä luin jo täällä av llä että peräkaalin :D! piti ihan tarkistaa onko aloitus tottakaan?

Vierailija
4/6 |
24.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Otan päällimmäisen/t lehden/t pois ja sitten huuhtelen.

Vierailija
5/6 |
25.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Silputtuna.

Tai siis ainakin jos teen raakasalaattia, jota yleensä säilön pari päivääkin. Päällimmäiset lehdet heitän pois.

"Koska useimmat raakasalaatteihin käytetyt vihannekset ovat olleet kosketuksessa maan kanssa, ne on pestävä. Keräkaali, kiinankaali ja jäävuorisalaatti pestään pilkkomisen jälkeen. Niissä on aina lehtien välissä jonkin verran multaa, jota on vaikea poistaa, jos ne pestään kokonaisina. Juurekset pestään normaalisti ennen kuorimista ja pilkkomista."

https://www.ruokatieto.fi/ruokakasvatus/ruokaketju-ruuan-matka-pellolta…

Vierailija
6/6 |
25.01.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Otan ne päällimmäiset lehdet pois joita ihmiset hipelöineet.

Ehkä pesisin ne sitten jos käyttäisin niitä vaan kun en käytä.

Nehän on kyllä usein ryöttöisiä ja kolhiintuneen näköisiä kyllä.