Olet mitä syöt ohjelman kummallisuudet
Miksei ne puhu avoimemmin syömishäiriöstä. Toinen mikä pisti silmään on ettei ne puhu päivittäisistä kalorimääristä ollenkaan. Huonoja neuvoja sillä juontajalla. Ne ruokailuohjeetkin laihtumiseen ympäripyöreitä. Siinä kysyi nainen että no mitä pitäisi syödä. Eli ihmiset on pihalla ruokien suhteen. Siihen ohjelma tarjoaa ympäripyöreän vastauksen vaikka se on koko ongelman ydin. Sen syömishäiriön lisäksi, josta pitää mielenterveysongelmana kyetä puhumaan enemmän.
Kommentit (11)
Sinä se tiedät. Asiaan perehtynyt lääkäri ei tiedä.
Minusta viimeisessä jaksossa oli käytetty aivan liian vähän eri kieliä. Toki voitakin mutta kun Suomessa ollaan niin suomi, ruotsi ja englanti kuulosti vähän oudolta. En kuullut esimerkiksi yhtäkään udmurtin kielellä lausuttua lausetta, "sisäelimien ympärille kertynyt rasva voi johtaa diabetekseen, sydän- ja verenkiertoelinten sairauksiin tai aivoinfarktiin."
Vähän petrattavaa ens kauteen.
Niin, kalorien laskeminenhan ei ikinä johda syömishäiriöön...
Mikael ei kyllä yhtään noudattanut Pipan ohjeita vaikka niin väittikin.
Noh, alko pitämään lounastaukoja mutta lautasella oli iso annos pastaa ja pikku kippo jotain majoneesisalaattia.
Mealpreppingiä tehtiin mutta niin että sunnuntaina kauhea saavillinen lasagnea. Ehkä tämä ei ollut se tarkoitus.
Salilla ei käynyt yhtään, liikunta jäi puolen tunnin kävelylenkkiin koiran kanssa.
Härre gud!
Minua ihmetytti kun Pippa tuomitsi että laittoi leivälle sekä voita ja juustoa, ihan normaalia omasta mielestä. T: ei läski
Siis oliko niin että suositusten mukaan kovaa rasvaa "saa" syödä yli 400 grammaa viikossa? Aika kovalta kuulosti. Ja näyttikin siinä tötterössä.
Diabeteksellä pelottelu ärsyttää. Alussa sanotaan, että sulla on esidiabetes, osallistuja tirahtaa itkuun, lopussa ei ole tietoakaan diabetesuhasta. Ja kuinka moni muutos ohjelmassa jääkään pysyväksi?
Huippukokki säilytti hedelmiä kuten banaaneja, omenoita ja päärynöitä jääkaapissa. Eikö ne nahistu ja kitisty ja kuivu siellä nopeammin kuin huoneenlämmössä?
Vierailija kirjoitti:
Huippukokki säilytti hedelmiä kuten banaaneja, omenoita ja päärynöitä jääkaapissa. Eikö ne nahistu ja kitisty ja kuivu siellä nopeammin kuin huoneenlämmössä?
Ainakin banaanit muuttuvat nopeasti mustakuorisiksi limasiksi, ilman että banaani kypsyy eli tärkkelys ei muutu sokeriksi. Hedelmät muutenkin ovat maukkaimillaan huoneenlämpöisenä. Ehkä hedelmäkärpäset olivat vaivanneet ja siksi jääkaapissa.
Vierailija kirjoitti:
Huippukokki säilytti hedelmiä kuten banaaneja, omenoita ja päärynöitä jääkaapissa. Eikö ne nahistu ja kitisty ja kuivu siellä nopeammin kuin huoneenlämmössä?
Menettävät makunsa. Johtuu siitä, että rakenne muuttuu jääkaapissa.
Olisko sinulla siis tähän joku ratkaisu? Uskoisin, että sen suotavan ruuan näyttämisen lisäksi kertovat osallistujille asiasta tarkemmin. Miksi pitäisi antaa joku kalorimäärä? Jos syö oikeita ruokia ja sopivin väliajoin, ei kaloreilla ole väliä. Kunhan syö RIITTÄVÄSTi!