Siis mistä saan nyt tähän limsakoneeseen "limupulloja" esim Colan makuista kaasua? (Käytännön vinkkejä limukoneen alennuksesta ostaneelle!)
Voiko "limuttaa" hernekeittoa tai muita keittoja (saadakseen ne juhlavammiksi, entä väljähtynytvshampanja/olut/ kilju tms kotitekoinen?)
Onko kukaan limuttanut verta, miltä näyttää ja sopiiko kotitarveheviräppärin fiidiin ja julkisuuskuvaan?
Entä maito, millaista limsaa tulee, onko "kermaviini" juhlavampaa poreillessaan?
Paha nuha itsellä ja nokka valskaa, sitä miettii nyt ihan kaikkia nesteitä ja visvoja myös limutettuina ja kuplivina!
Kommentit (5)
Yyh, mietin alkaa juomaan mut räkälimsan vuoksi tyrkkäsin lonkeron takaisin kylmään!
Se maku ei ole kaasussa vaan pienissä maustepillereissä jotka juomapullon pohjaan laitetaan.
Nyt on niin sekavaa ja älyvapaata juttua että.
Teen hunajasta hunajalimsaa, suuresti ihmettelen miten ei ole tämän suositumpaa, ihania juomia!
Hunaja myös parantavaa ja palauttavaa, mehiläiset päivät pitkät lentää siipiensä varassa ja ovat sekoittuneet hunajan sokeriin omia salaisia ainesosiaan.
Myös shampoon voi limsoittaa, kuplat erottavat pinttyneen lian ja nostavat sen pintaan huuhdeltavaksi!
Limutin lunta, ihmeellisesti poksuu lumihiutaleita ylöspäin limutetusta jäästä tehdyn jäälyhdyn sisällä!
Koira katselee ihmeissään
Kusta mä olen soodastriimillä limuttanut.Vähän sokeria sekaan niin toimii.