Onko kasvisruoka out kun Silvoplee meni konkkaan?
Ei ollut ruokailijoita ja hipsterit hylkäsi paikan
Kommentit (36)
Vierailija kirjoitti:
Kasvisruoka tuskin koskaan on out. Liha sen sijaan kokee ennen pitkää todennäköisesti saman kohtalon kuin tupakanpoltto.
T:lihansyöjä
eli sitä jotkut paheksuu ja toiset käyttöä jatkaa.
ja sitten voidaan miettiä esim. mitä kieltolaki aiheutti
Tuossa muuten listaa muistakin Satun yrityksen lisäksi konkanneista
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kasvisruoka tuskin koskaan on out. Liha sen sijaan kokee ennen pitkää todennäköisesti saman kohtalon kuin tupakanpoltto.
T:lihansyöjä
eli sitä jotkut paheksuu ja toiset käyttöä jatkaa.
ja sitten voidaan miettiä esim. mitä kieltolaki aiheuttiTuossa muuten listaa muistakin Satun yrityksen lisäksi konkanneista
En usko kieltoon. Vaan siihen, että ihmiset seuraavan sadan vuoden aikana huomaavat enenevissä määrin itse lihantuotannon (tehotuotannon) eettisen, saastuttavan ja terveydellisen ongelman.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kasvisruoka tuskin koskaan on out. Liha sen sijaan kokee ennen pitkää todennäköisesti saman kohtalon kuin tupakanpoltto.
T:lihansyöjä
eli sitä jotkut paheksuu ja toiset käyttöä jatkaa.
ja sitten voidaan miettiä esim. mitä kieltolaki aiheuttiTuossa muuten listaa muistakin Satun yrityksen lisäksi konkanneista
En usko kieltoon. Vaan siihen, että ihmiset seuraavan sadan vuoden aikana huomaavat enenevissä määrin itse lihantuotannon (tehotuotannon) eettisen, saastuttavan ja terveydellisen ongelman.
Ei huomaaminen riitä. Pitää myös välittää. Sitä en tee.
Korona ensin ja sitten se, että iso osa lounasruokailijoista on ollut tuolla kaltaisiani toimistotyöläisiä, jotka nykyään tehdään lähinnä etätyötä.
20 vuotta pysyi pystyssä ja oli suosittu. Korona, Hämeenkadun venynyt remontti jne. tulivat kaikki peräperään eikä Silvoplee ole ainoa, joka kärsi näistä. Lähialueelta lopetti mm. kolmen sukupolven ajan toiminut laukkuliike ja muitakin ns. pomminvarmoja toimijoita.
Onko järkee avata ravintola joka rajaa 95% ihmisistä pois asiakkaista?
Nykyään on niin paljon muutakin tarjontaa, ihan selvä homma. Aikoinaan toi oli ihan eksoottinen konsepti, kasvisravintola aikana jolloin normi ravintoloissa oli pari kasvisvaihtoehtoa, eikä vegepuoleen ylipäänsä panostettu.
Satu ei itsekään ollut mikään erityisen eettinen kasvissyöjä.
Muutama vuosi sitten ilmoitti jossain akkainlehdessä nauttivansa vasikanaivouutetta kuntonsa ylläpitämisessä.
Joku voisi kysyä, miten monta vasikkaa uhrattiin ko. henkilön itsekkäisiin tarpeisiin.
Ei kysynyt silloin.
Eihän siskon kintuille kusta.
Ravintoloitahan menee koko ajan nurin. Etenkin niitä perinteisiä lankkupihvipaikkoja.
Eikö se ollut joku raakaravintoravintola? Olen kerran maistanut jotain raakaruokaa, en tykännyt yhtään. Kylmää ja jotenkin limaista, otin jälkkäriksi kakkupalan joka juuttui kitalakeen.
En mikään ole raakakakkujen ystäbä
Silvoplee oli kallis, 25,90 kg ja suomalaisten lounas painaa keskimäärin kilon
Ruoka siellä oli erittäin hyvänmakuista kasvisruokaa. Valitettavasti hintataso oli todella korkea.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kasvisruoka tuskin koskaan on out. Liha sen sijaan kokee ennen pitkää todennäköisesti saman kohtalon kuin tupakanpoltto.
T:lihansyöjä
eli sitä jotkut paheksuu ja toiset käyttöä jatkaa.
ja sitten voidaan miettiä esim. mitä kieltolaki aiheuttiTuossa muuten listaa muistakin Satun yrityksen lisäksi konkanneista
En usko kieltoon. Vaan siihen, että ihmiset seuraavan sadan vuoden aikana huomaavat enenevissä määrin itse lihantuotannon (tehotuotannon) eettisen, saastuttavan ja terveydellisen ongelman.
Pitäisi myös olla huomaamatta ympärillä olevien kasvissyöjien sairastuminen suolistosairauksiin.
Vierailija kirjoitti:
Kasvisruoka tuskin koskaan on out. Liha sen sijaan kokee ennen pitkää todennäköisesti saman kohtalon kuin tupakanpoltto.
T:lihansyöjä
Jotenkin järjetöntä. Tupakanpolton loppumisen ymmärtää sen epäterveellisyyden takia, kun taas liha on ihmiselle kasvista terveellisempää ja tärkeämpää ruokaa.
Vierailija kirjoitti:
Ravintoloitahan menee koko ajan nurin. Etenkin niitä perinteisiä lankkupihvipaikkoja.
Orsaken till det är inte konceptet, utan den ofta usla maten. Då vi var till Finland besökte vi ett klassiskt planksteksställe. Planksteken var någon hackad ytterstek och potatismosen rakt från påsen, liksom såsen. Även vinet var strunt. Inte går man en gång till till ett sådant ställe så inte undra på att lokala också har skippat dem.
Vierailija kirjoitti:
En mikään ole raakakakkujen ystäbä
Silvoplee oli kallis, 25,90 kg ja suomalaisten lounas painaa keskimäärin kilon
Var det en buffé och inte en restaurang?
Vierailija kirjoitti:
Kasvisruoka tuskin koskaan on out. Liha sen sijaan kokee ennen pitkää todennäköisesti saman kohtalon kuin tupakanpoltto.
T:lihansyöjä
Niin kauan kuin kauppaan toimitetaan lihaa, minun tehtävä on syödä se pois.
Liian korkeat oli hinnat. Asun ihan lähellä eikä tullut käytyä kuin pari kertaa, vaikka ruuasta pidinkin.
Kasvisruoka tuskin koskaan on out. Liha sen sijaan kokee ennen pitkää todennäköisesti saman kohtalon kuin tupakanpoltto.
T:lihansyöjä