Lue keskustelun säännöt.
Alue: Aihe vapaa
Laitatko pannukakku- tai lettutaikinaan sokeria?
07.01.2023 |
Kun iltapäivälehtien toimittajat innolla seuraavat tätä sivua, tein tässä kyselyn ihan erään artikkelin innoittamana. Yllättävä ainesosa on omenasose, joka korvaa sokerin pannukakku- ja lettutaikinassa.
Meillä ei laiteta lainkaan sokeria taikinaan, koska silloin sama käy niin suolaiselle kuin makealle täytteelle. Sokeria ripotellaan vasta valmiin letun tai pannukakun päälle.
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Teelusikallisen, en tosin ihan aina. Jostain syystä koen, että erityisesti pinaattiletut tarvitsevat sen pienen makeuden.
Lettutaikinaan lisään usein tipan konjakkia tai vodkaa, se tekee haihtuessaan hienon pitsin.