Voiko kaupan tofua syödä sellaisenaan, kypsentämättä?
Tofuhan on jo kypsää, fermentoitua soijaa.
Kehotetaanko se kypsentämään maun vai hygienian takia?
Voiko kypsentämättömän tofun syönnistä sairastua?
Söin juuri jouluateriaksi teriyaki-tofua viipaloituna. Hyvää oli paistettuna.
Säästäisin aikaa ja sähköä, jos söisin seuraavaksi sellaisenaan.
Kommentit (13)
Ei sitä voi syödä mitenkään laitettuna
Vierailija kirjoitti:
voi
Siis voiko syödä sellaisenaan? Vai voiko sairastua?
Voi syödä. Korealaiset vetää useinkin "raakana". Silken tofua voi heittää esim pirtelön sekaan
Mitä muovia muka kypsennetään? Suuhun vaan. Jaksat sitten olla yhtä reipas kun tofukyllästetyt Aasian kansat jotka eivät jaksa edes jalkojaan maasta nostaa. Ihme laahustajia.
Voi syödä. Yleensä teen tofupateeta, mutta siitä saa myös makeaa jälkiruokaa, kuten suklaavanukasta. Tofunvihaajatkaan eivät arvaisi, että tehty tofusta!
Olisiko soijasuikale /rouhepihvit täyteläisempää, "kinkkunakin". Tofu on vähän juustomainen rakenteeltaan, höttö vai kiinteytyykö se?
Tofusuklaavanukas kuulostaa tosi hyvälle, miten teet sitä?
olen ostanut luomukaakaojauhetta, sitten sokeria, tofua, vähän vaniljasokeria ja tehosekottimeen. Parasta tulee pehmeästä tofusta, ja kun vatkaa riittävän kauan, on silkinpehmeää ja hyvää!!
Vierailija kirjoitti:
Voi syödä. Korealaiset vetää useinkin "raakana". Silken tofua voi heittää esim pirtelön sekaan
Arjalaisten junasta tipahtaneen olisi parempi olla vaiti. Sodan aikana suomalaiset sekundanatsit olivat hyvää pataa aatulaisten kanssa välttäen siten uunimatkan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voi syödä. Korealaiset vetää useinkin "raakana". Silken tofua voi heittää esim pirtelön sekaan
Arjalaisten junasta tipahtaneen olisi parempi olla vaiti. Sodan aikana suomalaiset sekundanatsit olivat hyvää pataa aatulaisten kanssa välttäen siten uunimatkan.
tää päätyi kyllä kommentiksi ihan toiseen kirjoitukseen kuin piti.
No ei takuulla ollut hyvää.