Väärän maidon korvaaminen riisipuurossa?
Taas kävi niin, että pitäisi alkaa joulun riisipuuroa keittämään, mutta jääkaapista ei löydy sitä punaista maitoa! Kääk! On vain rasvatonta. Se palaa pohjaan ja makukaan ei ole sama.... Eli voiko ja kuinka paljon pitäisi voita lisätä keitokseen, jos keittää 2 litraa rasvattomasta maidosta riisipuuroa? Tai pystyykö kermalla korvaamaan osan rasvattomasta maidosta, että saisi "punaista maitoa".... Se puuro kun täytyy aamuksi saada....
Kommentit (3)
Vierailija kirjoitti:
Voit keittää riisipuuron veteen ja lisätä loppuvaiheessa kerman. Onnistuu hyvin näin.
Toki voit lisätä rasvaakin. Punaisessa maidossa on 3% rasvaa, eli 0.3dl per litra. Yli puoli desiä voita siis rasvattoman mison joukkoon.
Kiitos
Voit keittää riisipuuron veteen ja lisätä loppuvaiheessa kerman. Onnistuu hyvin näin.
Toki voit lisätä rasvaakin. Punaisessa maidossa on 3% rasvaa, eli 0.3dl per litra. Yli puoli desiä voita siis rasvattoman mison joukkoon.