Mitä kinkulle tehdään kun se tulee uunista?
Kommentit (23)
Viedään ulos linnuille nokittavaksi ja paskottavaksi.
Pari tuntia annetaan jäähtyä , sitten jääkaappiin.
Eikö sen pidä olla jäähtynyt ennen kuorruttamista?
Vielä on kinkku uunissa. Voiko huomen aamulla vasta kuorruttaa. Sekä ottaa ton verkon pois. Eli voiko jättää yöksi huoneen lämpöön.
Vierailija kirjoitti:
Jäähdytä ja kuorruta. Sitten taas jäähdytetään ja sen jälkeen jääkaappiin.
Ei ole mikään pakko kuorruttaa. Me jätetään vaan se päällinahka suojaksi. Kypsästä kinkusta syödään kimpaleet lämpimänä ja muuten annetaan sen jäähtyä tuulikaapissa. Sitä säilytetään voipaperiin käärittynä tuulikaapin komerossa tai jääkaapissa riippuen siitä, mihin se mahtuu. LÄMMINTÄ RUOKAA EI LAITETA IKINÄ SUORAAN JÄÄKAAPPIIN. Tai saathan sinä laittaa, jos haluat turhan nopeasti jääkaappikaupoille tuhlailemaan.
Vierailija kirjoitti:
Vielä on kinkku uunissa. Voiko huomen aamulla vasta kuorruttaa. Sekä ottaa ton verkon pois. Eli voiko jättää yöksi huoneen lämpöön.
Voi. Verkkoa ei muutenkaan kannata repiä kuumasta kinkusta. Kinkku voi levitä käsiin.
Onko sulla verkko sen kinkun päällä? Ota se verkko pois, lähtee kuumana helposti. Jos haluat kuorruttaa, niin sivele sinappia pintaa ja ripottele korppujauhoja, ei tarvitse jäähdyttää välissä, sitten hetkeksi uuniin, että korppujauhokuorrute saa vähän väriä.
Jätä jäähtymään ja vasta kun viilennyt, niin jääkaappiin.
Hyvää joulua sulle!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jäähdytä ja kuorruta. Sitten taas jäähdytetään ja sen jälkeen jääkaappiin.
Ei ole mikään pakko kuorruttaa. Me jätetään vaan se päällinahka suojaksi. Kypsästä kinkusta syödään kimpaleet lämpimänä ja muuten annetaan sen jäähtyä tuulikaapissa. Sitä säilytetään voipaperiin käärittynä tuulikaapin komerossa tai jääkaapissa riippuen siitä, mihin se mahtuu. LÄMMINTÄ RUOKAA EI LAITETA IKINÄ SUORAAN JÄÄKAAPPIIN. Tai saathan sinä laittaa, jos haluat turhan nopeasti jääkaappikaupoille tuhlailemaan.
Kuulostaa ihan joltain mummolameiningiltä. Teillä varmaan säilötään myös talvella jäätä sahanpuruihin niin on sitten kesälläkin "jääkaappi".
Siunataan? Vihitään avioon? Annetaan jäähtyä ja katsotaan sinappihuntua.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jäähdytä ja kuorruta. Sitten taas jäähdytetään ja sen jälkeen jääkaappiin.
Ei ole mikään pakko kuorruttaa. Me jätetään vaan se päällinahka suojaksi. Kypsästä kinkusta syödään kimpaleet lämpimänä ja muuten annetaan sen jäähtyä tuulikaapissa. Sitä säilytetään voipaperiin käärittynä tuulikaapin komerossa tai jääkaapissa riippuen siitä, mihin se mahtuu. LÄMMINTÄ RUOKAA EI LAITETA IKINÄ SUORAAN JÄÄKAAPPIIN. Tai saathan sinä laittaa, jos haluat turhan nopeasti jääkaappikaupoille tuhlailemaan.
Mikä sua vaivaa? Kuka sanoi että kinkku laitetaa kuumana jääkaappiin? Mihin se kinkku tarvitsee suojaa? Voi hyvä ihminen taas.
Vierailija kirjoitti:
Onko sulla verkko sen kinkun päällä? Ota se verkko pois, lähtee kuumana helposti. Jos haluat kuorruttaa, niin sivele sinappia pintaa ja ripottele korppujauhoja, ei tarvitse jäähdyttää välissä, sitten hetkeksi uuniin, että korppujauhokuorrute saa vähän väriä.
Jätä jäähtymään ja vasta kun viilennyt, niin jääkaappiin.
Hyvää joulua sulle!
Kamara ja silavaa leikataan pois ennen kuorruttamista.
Jotkut haluaa kylmää kinkkua. Minusta parasta suoraan uunista .
Jos kinkku tulee uunista, se on vielä raaka.
Vierailija kirjoitti:
Vielä on kinkku uunissa. Voiko huomen aamulla vasta kuorruttaa. Sekä ottaa ton verkon pois. Eli voiko jättää yöksi huoneen lämpöön.
Niin me meinataan tehdä
Työnnetään vakinaan ja synnytetään se ulos sieltä.
Jäähdytä ja kuorruta. Sitten taas jäähdytetään ja sen jälkeen jääkaappiin.