Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kastike?

Vierailija
23.12.2022 |

Voiko kastikkeen tehdä niin, että laittaa kylmään lihsliemeen jauhot ja kuumentaa vähitellen sekoittaen ja jättää sit muhimaan? En voi käyttää rasvaa nyt.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
23.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ilman voita ruskea kadtike ei ole ruskeaa!

Vierailija
2/5 |
23.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ilman voita ruskea kadtike ei ole ruskeaa!

Missä puhutaan ruskeasta "kadtikkeesta"?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
23.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pysyy tehdä.

Vierailija
4/5 |
23.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi tehdä, mutta paremmin tuo onnistuu ohratärkkelyksellä kuin vehnäjauholla. Jos kuitenkin yrität, muista sekoittaa koko ajan.

Vierailija
5/5 |
23.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kastiketta tehdässä jauhotkaan ei ole mikään pakollinen osa. Teen välillä madras-kastiektta mihin tulee lihalientä, tomaattipyrettä ja erilaisia mausteita. Keitellään rauhassa kasaan ja samalla lihan palat hautuu nesteessä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän neljä seitsemän