Mistä kypsiä etikkapunajuuria?
Nykyään tuntuu, että kaikki säilykepunajuuret on läpeensä raakoja. Onko millään valmistajalla KYPSIÄ säilykepunajuuria?
Kommentit (28)
Joka kaupassa on tölkkitavarana säilykehyllyssä.
Vierailija kirjoitti:
Mitä ne on, joita myydään heviosastolla sellaisessa vakuumimuovissa? Mielestäni ne ovat valmiiksi kypsennettyjä.
Mutta niihin pitäisi lisätä sitten se etikkaliemi...
Vierailija kirjoitti:
Joka kaupassa on tölkkitavarana säilykehyllyssä.
Tokmannin punajuuret= raakoja,
Kotimaista punajuuret= raakoja,
K-kaupan punajuuret= puoliraakoja,
Lidlin punajuuret= puoliraakaa muhjua
Onko esim. Felixin tai jonkun muun "paremman" valmistajan tölkkitavara samaa pas*aa vai kannattaako ostaa?
Felixin punajuuret ovat aina olleet kypsiä ja hyviä.
Viimeksi ostin lidlistä, olikohan joku niiden oma merkki ja olivat kovia ja mauttomia.
Laiska keittiöihminen kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mitä ne on, joita myydään heviosastolla sellaisessa vakuumimuovissa? Mielestäni ne ovat valmiiksi kypsennettyjä.
Mutta niihin pitäisi lisätä sitten se etikkaliemi...
Miksi? Mitä sä siis olet tekemässä? Säilykepunajuuria vai rosollia?
Vierailija kirjoitti:
Laiska keittiöihminen kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mitä ne on, joita myydään heviosastolla sellaisessa vakuumimuovissa? Mielestäni ne ovat valmiiksi kypsennettyjä.
Mutta niihin pitäisi lisätä sitten se etikkaliemi...
Miksi? Mitä sä siis olet tekemässä? Säilykepunajuuria vai rosollia?
Haluan vaan oikeasti kypsiä etikkaliemeen säilöttyjä punajuuria.
Laiska keittiöihminen kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Joka kaupassa on tölkkitavarana säilykehyllyssä.
Tokmannin punajuuret= raakoja,
Kotimaista punajuuret= raakoja,
K-kaupan punajuuret= puoliraakoja,
Lidlin punajuuret= puoliraakaa muhjua
Onko esim. Felixin tai jonkun muun "paremman" valmistajan tölkkitavara samaa pas*aa vai kannattaako ostaa?
Siis että mitä että? 😅 luulet siis joutuvasi keittämään etikkaliemessä olevat purkkipunajuuret? Miksi?
Vierailija kirjoitti:
Laiska keittiöihminen kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Joka kaupassa on tölkkitavarana säilykehyllyssä.
Tokmannin punajuuret= raakoja,
Kotimaista punajuuret= raakoja,
K-kaupan punajuuret= puoliraakoja,
Lidlin punajuuret= puoliraakaa muhjua
Onko esim. Felixin tai jonkun muun "paremman" valmistajan tölkkitavara samaa pas*aa vai kannattaako ostaa?
Siis että mitä että? 😅 luulet siis joutuvasi keittämään etikkaliemessä olevat purkkipunajuuret? Miksi?
? Nimenomaan en halua joutua kypsentämään säilykepunajuuria, vaan OLETAN niiden olevan pehmeitä, mitä ne eivät ole.
Oletko menettänyt hampaasi vai miksi joka merkin keitetyt punajuuret ovat yhtäkkiä raakoja?
Vierailija kirjoitti:
Oletko menettänyt hampaasi vai miksi joka merkin keitetyt punajuuret ovat yhtäkkiä raakoja?
Sitä ihmettelen. Kai mun suussa on sitten jotain vikaa, jos muut ei oo huomanneet samaa ongelmaa...?
Näköjään monikaan ei ole tajunnut ap:n kysymystä.
Vaikka niiden etikkapunajuurien pitäisi olla kypsiä, niin todella monen valmistajan punajuuret ovat puoliraakoja tai täysin raakoja.
Felix ei ole kertaakaan pettänyt ja ostan vain niitä nykyään.
Laiska keittiöihminen kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Oletko menettänyt hampaasi vai miksi joka merkin keitetyt punajuuret ovat yhtäkkiä raakoja?
Sitä ihmettelen. Kai mun suussa on sitten jotain vikaa, jos muut ei oo huomanneet samaa ongelmaa...?
En kyllä ole, juuri eilen söin Felixin punajuuria.
Vierailija kirjoitti:
Laiska keittiöihminen kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Oletko menettänyt hampaasi vai miksi joka merkin keitetyt punajuuret ovat yhtäkkiä raakoja?
Sitä ihmettelen. Kai mun suussa on sitten jotain vikaa, jos muut ei oo huomanneet samaa ongelmaa...?
En kyllä ole, juuri eilen söin Felixin punajuuria.
Kiitos asiallisesta vastauksesta. Ostan siis luottavaisena Felixiä ensi kerralla.
Vierailija kirjoitti:
Näköjään monikaan ei ole tajunnut ap:n kysymystä.
Vaikka niiden etikkapunajuurien pitäisi olla kypsiä, niin todella monen valmistajan punajuuret ovat puoliraakoja tai täysin raakoja.Felix ei ole kertaakaan pettänyt ja ostan vain niitä nykyään.
No eivät ole. Ei raakaa punajuurta laiteta tölkkiin. Se on sit ihan eri tason ongelma, jos kypsä punajuuri tuntuu raaalta. Sit on aika vaikea sanoa mikä on riittävän mössöä aplle.
Viime jouluna Felixillä oli todella hyviä kokonaisia kypsiä punajuuria purkissa. Nyt ei niitä ollut lähikaupassani. En tiedä, onko enää missään.
Ostin sitten kotimaista-sarjan punajuurikuutioita mausteliemessä. Kuutiot ovat sopivia kooltaan rosolliin, mutta puoliraakoja. Ihan saa purra kunnolla. Ilmeisesti kunnollista ei kannata tehdä.
Jos olisin ymmärtänyt asian ajoissa, olisin tehnyt itse etikkapunajuuret. No ensi jouluksi sitten teen.
Pahoittelen ap, en osaakaan auttaa.
Minä inhoan etikkapunajuuria. Onneksi nykyisin saa valmiiksi keitettyjä, niin säästyy siltäkin vaivalta.
Laiska keittiöihminen kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Laiska keittiöihminen kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Joka kaupassa on tölkkitavarana säilykehyllyssä.
Tokmannin punajuuret= raakoja,
Kotimaista punajuuret= raakoja,
K-kaupan punajuuret= puoliraakoja,
Lidlin punajuuret= puoliraakaa muhjua
Onko esim. Felixin tai jonkun muun "paremman" valmistajan tölkkitavara samaa pas*aa vai kannattaako ostaa?
Siis että mitä että? 😅 luulet siis joutuvasi keittämään etikkaliemessä olevat purkkipunajuuret? Miksi?
? Nimenomaan en halua joutua kypsentämään säilykepunajuuria, vaan OLETAN niiden olevan pehmeitä, mitä ne eivät ole.
Ihan pehmeitä punajuuria et tule löytämään, koska se on sit punajuurimössöä se.
Mihin tarvitsette juuri etikkapunajuuria? Ainakaan rosolliin ne eivät sovi.
Vierailija kirjoitti:
Mitä ne on, joita myydään heviosastolla sellaisessa vakuumimuovissa? Mielestäni ne ovat valmiiksi kypsennettyjä.
NE ovat esikypsennettyjä eivätkä ole etikkapunajuuria, se on eri asia!
Mitä ne on, joita myydään heviosastolla sellaisessa vakuumimuovissa? Mielestäni ne ovat valmiiksi kypsennettyjä.