Voiko olla turhempaa paakelsia kuin joku mureneva kuiva peruscroissant.
Mitä peruskahviloissa tarjotaan suolaiseen hintaan. Mitä lie kovetettuja transrasvoja sotkettu
Kommentit (12)
Miten se kuiva voi olla, kun kuten ap jo mainitsit, siinä on älytön määrä rasvaa.
Se on tarkoitus syödä tuoreena ja usein hillon kanssa.
Hyvin on asiat, jos tämä on ongelma.
Vierailija kirjoitti:
Miten se kuiva voi olla, kun kuten ap jo mainitsit, siinä on älytön määrä rasvaa.
Oletko koskaan nähnyt kuivaa joulutorttua häh? Ei rasvan tarvitse olla höyryävää siansilavaa joka valuu suupielistä, ollakseen rasvaa. Kts.kovetetut kasvirasvat
Ap
Mäkään en oo koskaan ymmärtänyt croissantien herkullisuutta. Kerran yksi ystävä teki itse, ne oli hyviä. Voi tietty olla, että joku laadukkaan leipomon croissant on ihan eri sfääreissä.
Vierailija kirjoitti:
Voi olla. Kampanisu.
:))
Ja pyörö.
Vain amatöörit myyvät croissantit ja joulutortut kuivina ja murenevina. Niiden kuuluu olla meheviä. Näkee jo pinnan väristä, jos on paistettu liikaa.
Vierailija kirjoitti:
Mikä on paakelsi?
Leivonnainen.
Vierailija kirjoitti:
Vain amatöörit myyvät croissantit ja joulutortut kuivina ja murenevina. Niiden kuuluu olla meheviä. Näkee jo pinnan väristä, jos on paistettu liikaa.
Joo, oon huomannu että jos joulutorttua paistaa yhtään liikaa, siitä tulee kuiva käntty. Raakakaan ei saisi olla, niin kuin joskus sellaiseen törmää kaupan kahvitarjoiluissa....
Kuiva rinkeli mikä ei maistu miltään
Älä osta. Problem solved.