Lue keskustelun säännöt.
Oletko koskaan tehnyt sianpääsylttyä?
17.12.2022 |
Tein 80-luvulla. Silloin päitä sai vielä kaupasta. Muistaakseni siihen laitettiin mausteeksi raakaa sipulia ja maustepippuria.
Kommentit (6)
Isä tai oikeastaan äiti teki samoihin aikoihin hirvenpääsylttyä, ihan hyvää sekin oli. En muista mitä siihen tuli mausteeksi.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
En, mutta mummu tekee joka vuosi. Ei siihen kyllä enää tule päätä.
Vierailija kirjoitti:
Onko se sama kuin aladoobi?
Kyllä, liha on niin pientä silppua että se sopii hyytelöön. Myös maalaishyytelönä tunnetaan
Jos jaksaa käyttää veistä niin hyvää tulee. Aikaavievin osa pistää ruoaksi saakka.