Koskenlaskija ruoka&dippi voimakas makaronilaatikossa
Miten tekisit makaronilaatikon ruoka&dipistä. Lähinnä kiinnostaisi,tarvitseeko munamaitoa.
Kommentit (15)
Ei käytä munamaitoa makaroonilaatikossa.
Vierailija kirjoitti:
Mä olen sekoittanut ton jauhelihan sekaan ensin pannulla (sekoittuu paremmin, kun notkistuu lämmössä), sen jälkeen makaronien kanssa sekaisin vuokaan. Olen tainnut laittaa myös munamaitoa, tosin ehkä vähän vähemmän kuin muulloin. Tai sitten jos tekee raaoista makaroneista, ei tarvitse lisätä kuin nestettä.
Näin oon tehny ite myös. Hyvää tuli
Makarooniin voi lämmittä palan voita päälle.
Tarkoittaako ap sitä koskenlaskijaa, joka on laimennettu vedellä ja lisätty hintaa?
Mä laitan koskenlaskijajuuston mukaan siinä kohtaa kun jauheliha on lähes paistettu. Sulaa hyvin mukaan.
Käytän munamaidon sijasta lihalientä.
Tulee hyvää,
Kannattaa ostaa pala Koskenlaskijaa ja käyttää sitä. Säästyy ylimääräiseltä lisäainekuormalta.
Kiitos vinkeistä.
Laitan kyllä nyt tuosta juoksevasta, kun sellainen tuolla jääkaapissa on. Ostan sitten normaaliin tapaan sen palan ensi kerralla. Ei Valiokaan antanut muuta ohjetta kuin tuolle palalle.
Jäi kyllä vielä vähän epäselväksi tartteeko sitä munamaitoa/lihalientä laittaa, jos sekoittaa juoksevan jauhelihan sekaan. Ap
Me käytetään tomaattikastiketta - itse tehtyä murskasta ja pureesta paljon sipulia ja valkosipulia ja mausteita.
Ei tarvitse kalliita Koskenlaskijoita, hyvät mausteet vain jauhelihaan ja ennen uuniin laittoa purkki ruokakermaa. Maistuu juustoiselta ilman juustoa!
Vierailija kirjoitti:
Ei tarvitse kalliita Koskenlaskijoita, hyvät mausteet vain jauhelihaan ja ennen uuniin laittoa purkki ruokakermaa. Maistuu juustoiselta ilman juustoa!
Voi yhden kerran!!
Vierailija kirjoitti:
Ei tarvitse kalliita Koskenlaskijoita, hyvät mausteet vain jauhelihaan ja ennen uuniin laittoa purkki ruokakermaa. Maistuu juustoiselta ilman juustoa!
No ei maistu.
Munamaitoa ei tarvitse. Jos haluaa hyvin kiinteän rakenteen että voi viipaleita leikata niin munamaito toimii kyllä. Mutta maukkaampaa tulee ilman munamaitoa.
Oon ruvennyt tekemään makaronilaatikon mac n' cheeze reseptillä lisäämällä siihen jauhelihaa. Ai taivas että tulee hyvää tuosta. Paluuta ei ole, mulla.
Vierailija kirjoitti:
Kiitos vinkeistä.
Laitan kyllä nyt tuosta juoksevasta, kun sellainen tuolla jääkaapissa on. Ostan sitten normaaliin tapaan sen palan ensi kerralla. Ei Valiokaan antanut muuta ohjetta kuin tuolle palalle.
Jäi kyllä vielä vähän epäselväksi tartteeko sitä munamaitoa/lihalientä laittaa, jos sekoittaa juoksevan jauhelihan sekaan. Ap
Jos ei mitään nestettä laita, niin kyllä se vähän kuivaksi jää, vaikka siinä olisi se koskenlaskijakin mukana.
Mä olen sekoittanut ton jauhelihan sekaan ensin pannulla (sekoittuu paremmin, kun notkistuu lämmössä), sen jälkeen makaronien kanssa sekaisin vuokaan. Olen tainnut laittaa myös munamaitoa, tosin ehkä vähän vähemmän kuin muulloin. Tai sitten jos tekee raaoista makaroneista, ei tarvitse lisätä kuin nestettä.