Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Apua gluteenittoman leivonnan kanssa

Vierailija
03.12.2022 |

Leivoin äsken ohjeen mukaan gluteenittoman kakkupohjan. Pohjan piti koostua ikään kuin kääretorttulevyistä, jotka täytetään ja pinotaan päällekkäin. Levyistä kuitenkin tuli jotenkin kumimaisia. Onko mitään tehtävissä, paraneekohan koostumus, jos seisoo täytettynä jääkaapissa tai jos pakastan koko kakun? Vai pitääkö lähteä ostamaan valmis kakku jostain?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
03.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten teit sen?

Itse leivon glut kakkupohjat ihan vaan perunajauholla.

Vierailija
2/10 |
03.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ohjeessa käskettiin laittaa 2,5 dl gluteenitonta jauhoseosta ja 0,5 dl perunajauhoja per levy. Näin siis tein.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
03.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä se koostumus muuttuu, kun kostutat levyt ja kakku saa vetäytyä jääkaapissa. Tulihan taikinaan kuitenkin jotain kohotusainetta?

Vierailija
4/10 |
03.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaikea nähdä sitä kemiallista reaktiota, mikä poistaisi kakusta kumimaisuuden. 

Tee uudelleen, ja ota parempi resepti ja noudata sitä todella tarkasti. Leipominen on joskus aika pienestä kiinni.

Vierailija
5/10 |
03.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ohjeessa käskettiin laittaa 2,5 dl gluteenitonta jauhoseosta ja 0,5 dl perunajauhoja per levy. Näin siis tein.

Kuulostaa aika raskaalta kakkupohjalta.

Gluteenittomasta tulee helposti junttapullaa.

Ja kakkupohja kannattaa tehdä ihan vaan perunajauholla. Tulee ihanan kevyt.

Vierailija
6/10 |
03.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllä se koostumus muuttuu, kun kostutat levyt ja kakku saa vetäytyä jääkaapissa. Tulihan taikinaan kuitenkin jotain kohotusainetta?

Leivinjauhetta laitoin. Onko sinulla siis kokemusta aiheesta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
03.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ohjeessa käskettiin laittaa 2,5 dl gluteenitonta jauhoseosta ja 0,5 dl perunajauhoja per levy. Näin siis tein.

Kuulostaa aika raskaalta kakkupohjalta.

Gluteenittomasta tulee helposti junttapullaa.

Ja kakkupohja kannattaa tehdä ihan vaan perunajauholla. Tulee ihanan kevyt.

Tuo ohje oli sellainen porkkanakakun tyyppinen, en tiedä, olisiko pelkkä perunajauho toiminut. Ei ole koskaan tullut kokeiltua, olen jotenkin kuvitellut, että tulisi tosi murenevaa.

Vierailija
8/10 |
03.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ohjeessa käskettiin laittaa 2,5 dl gluteenitonta jauhoseosta ja 0,5 dl perunajauhoja per levy. Näin siis tein.

Kuulostaa aika raskaalta kakkupohjalta.

Gluteenittomasta tulee helposti junttapullaa.

Ja kakkupohja kannattaa tehdä ihan vaan perunajauholla. Tulee ihanan kevyt.

Tuo ohje oli sellainen porkkanakakun tyyppinen, en tiedä, olisiko pelkkä perunajauho toiminut. Ei ole koskaan tullut kokeiltua, olen jotenkin kuvitellut, että tulisi tosi murenevaa.

Oliko siinä siis rasvaa myös?

Itse olen leiponut gluteenitonta 30 vuotta ja suurin ongelma on se että tulee tosi helposti raskasta junttaa.

Jopa niin sttä on samaan aikaan junttaa ja murenevaa.

Parhaan ilmavan kakkupohjaan saa perunajauhoilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
03.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ohjeessa käskettiin laittaa 2,5 dl gluteenitonta jauhoseosta ja 0,5 dl perunajauhoja per levy. Näin siis tein.

Kuulostaa aika raskaalta kakkupohjalta.

Gluteenittomasta tulee helposti junttapullaa.

Ja kakkupohja kannattaa tehdä ihan vaan perunajauholla. Tulee ihanan kevyt.

Tuo ohje oli sellainen porkkanakakun tyyppinen, en tiedä, olisiko pelkkä perunajauho toiminut. Ei ole koskaan tullut kokeiltua, olen jotenkin kuvitellut, että tulisi tosi murenevaa.

Oliko siinä siis rasvaa myös?

Itse olen leiponut gluteenitonta 30 vuotta ja suurin ongelma on se että tulee tosi helposti raskasta junttaa.

Jopa niin sttä on samaan aikaan junttaa ja murenevaa.

Parhaan ilmavan kakkupohjaan saa perunajauhoilla.

Oli 0,5 dl öljyä. Argh, ei tuota taida kehdata tarjota :(

Vierailija
10/10 |
03.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ohjeessa käskettiin laittaa 2,5 dl gluteenitonta jauhoseosta ja 0,5 dl perunajauhoja per levy. Näin siis tein.

Kuulostaa aika raskaalta kakkupohjalta.

Gluteenittomasta tulee helposti junttapullaa.

Ja kakkupohja kannattaa tehdä ihan vaan perunajauholla. Tulee ihanan kevyt.

Tuo ohje oli sellainen porkkanakakun tyyppinen, en tiedä, olisiko pelkkä perunajauho toiminut. Ei ole koskaan tullut kokeiltua, olen jotenkin kuvitellut, että tulisi tosi murenevaa.

Oliko siinä siis rasvaa myös?

Itse olen leiponut gluteenitonta 30 vuotta ja suurin ongelma on se että tulee tosi helposti raskasta junttaa.

Jopa niin sttä on samaan aikaan junttaa ja murenevaa.

Parhaan ilmavan kakkupohjaan saa perunajauhoilla.

Mutta onko sinulla kokemusta, että muuttaako pakastaminen mitään?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme neljä kuusi