Mitä "huippukokki"-miehet luulevat olevansa
Tämäkin on niin jännä juttu että kun naiset ovat iänkaiken toimineet kokkeina ja tehneet huippuruokaa, sitä on vain halveksittu, nutta, annas olla kun keksittiin että ies voi olla kokki, johan on kaikki niin rakettitiedettä, ylimielisyyttä ja huippueliittiä.. Voi jumalauta kun huvittaa miten on äijillä pokkaa kukkoilla. Toinen mummoni lähti köyhistä oloista Savosta, olikohan kenkiäkään jalasta ja opisjeli kokiksi sekä leipuriksi ja teki ruokaa hienoissa paikoissa ja kokkasi myös yksityisesti jollekin Mannerheimin kenraalille tms ja eliitille, saiko mikään suitsutusta koskaan missään elämänsä aikana, no EI saanut. Leskeksi ja yksinhuoltajaksi jäi myös varhain ja jatkoi töitään ja lopulta sairastui skitsofreniaan ja joku uskonlahko iski vielä kyntensä jne.
Mummo eli rankan elämän ja oli jo sairas kun minä synnyin, joten aina ei ollut ihan järjissään kun siellä käytiin, mutta aina taikoi loistavaa ruokaa ja leipomuksia. Poltti piippua tai kääri sätkiä, ellei ollut ottanut lääkkeitään puhui raamatun vertauksilla, jos oli järjissään osasi olla lempeäkin.
Pesisi kovuudessaan noi olevinaan kovis-miesChefit kuusnolla. Yliarvostettuja kermaperceitä.
Kommentit (3)
Haha. Naiset eivät vaan osaa brändätä itseään.
Suurkeittiökokkeina ovat kyllä arvostettuja polttoaineenvalmistajia.
Mees opiskelemaan historiaa uudestaan, miehet ovat aina laittaneet ruokaa myös. Itse pyytämäänsä ravintoa.
hernekeittoa?