Kannattaako kinkku-juustotäytteisiä sarvia pakastaa?
Tulossa illanistujaiset joihin noita pitäisi olla isompi määrä ja lähempänä ajankohtaa en oikein ehtisi tehdä noita töiden ja opiskeluiden vuoksi sekä pitäisi muutakin leipoa. Mietin, että olisin tulevalla viikolla tehnyt ne sarvet ja laittanut pakastimeen. Sitten vain sulattaisi ja lämmittäisi ne.
Meneekö koostumus huonoksi? Ei kai?
Kommentit (9)
Pakasta,anna sulaa rauhassa,älä lämmitä.
Vierailija kirjoitti:
Pakasta,anna sulaa rauhassa,älä lämmitä.
Niin tietenkin antaisin sulaa rauhassa, mutta sitten sulatettuina lämmitys. En ymmärrä miksi niitä ei saisi lämmittää.
Pakasta yksi ja testaa miten toimii kun otat sulamaan ja lämmität?
Serena kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pakasta,anna sulaa rauhassa,älä lämmitä.
Niin tietenkin antaisin sulaa rauhassa, mutta sitten sulatettuina lämmitys. En ymmärrä miksi niitä ei saisi lämmittää.
Miksi pitää lämmittää,ovat hyviä kylminäkin eikä rakenne kärsi.
Saat toki lämmittää mutta taikina voi olla sen jälkeen "nahkeaa".
Minä tarjoan sarvet,pasteijat ym. kylmänä.
Vierailija kirjoitti:
Pakasta yksi ja testaa miten toimii kun otat sulamaan ja lämmität?
No sitten mun pitäisin kuitenkin niitä tehdä pieni satsi kun ei nyt yhtä sarvea viitsi tehdä. Ei ole mielenkiintoa niitä vääntää muuten vain. Kai mä sitten otan riskin ja pakastan ne. Pitkää pakastusaikaa niille ei tule.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pakasta yksi ja testaa miten toimii kun otat sulamaan ja lämmität?
No sitten mun pitäisin kuitenkin niitä tehdä pieni satsi kun ei nyt yhtä sarvea viitsi tehdä. Ei ole mielenkiintoa niitä vääntää muuten vain. Kai mä sitten otan riskin ja pakastan ne. Pitkää pakastusaikaa niille ei tule.
Osta kaupan paistopisteeltä 1 testikappale.
up