Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Riisikeittimellä on mahdotonta keittää riisi vain yhdelle henkilölle

Vierailija
17.11.2022 |

Riisi aiina kuivuu pohjasta. AINA.

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
17.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä keitän aina isomman satsin, niin sitten voin tehdän parina päivänä paistettua riisiä.

Vierailija
2/13 |
17.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Minä keitän aina isomman satsin, niin sitten voin tehdän parina päivänä paistettua riisiä.

Hyvä idea

Oletko ikinä kokeillut kiettää vaan 80g tai yhden ihmisen annoksen? Voin taata että ei tule hyvää

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
17.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hanki VMF merkki. Tehty sinkuille ja pariskunnalle. Myy ainakin Verkkokauppa Com. Ovat vielä laadukkaita.

Vierailija
4/13 |
17.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luin vahingossa ensin että "Raketinh*eittimellä on mahdotonta keittää riisi vain yhdelle henkilölle". 

Vierailija
5/13 |
17.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Hanki VMF merkki. Tehty sinkuille ja pariskunnalle. Myy ainakin Verkkokauppa Com. Ovat vielä laadukkaita.

https://www.verkkokauppa.com/fi/product/536049/WMF-KITCHENminis-riisink…

Tämä?

Vierailija
6/13 |
17.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mihin ihmeeseen riisikeintitä tarvitaan. Kyllä riisi kiehuu kattilassakin, ja saa tehtyä myös irtoriisiäö vaikka risella-puuroriisitä, halposti.  Vähän vettä kattilanpohjaan, teelusikallinen suolaa ja  3-4 lusikallista voita. Kun vesi kiehuu, kaataa riisiä yhteen kohtaan kunnes keon huippu on veden pinnalla, sitten heilauttaa kattilaa, panee virran ykköselle ja odottaa kunnes vesi on kuivunut, eikä muuta, ei sekottelua eikä turhia talouskaluja. Eikä pahemmin taitoakaan tarvita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
17.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mihin ihmeeseen riisikeintitä tarvitaan. Kyllä riisi kiehuu kattilassakin, ja saa tehtyä myös irtoriisiäö vaikka risella-puuroriisitä, halposti.  Vähän vettä kattilanpohjaan, teelusikallinen suolaa ja  3-4 lusikallista voita. Kun vesi kiehuu, kaataa riisiä yhteen kohtaan kunnes keon huippu on veden pinnalla, sitten heilauttaa kattilaa, panee virran ykköselle ja odottaa kunnes vesi on kuivunut, eikä muuta, ei sekottelua eikä turhia talouskaluja. Eikä pahemmin taitoakaan tarvita.

Tottakai riisiä saa tehtyä myös kattilassa, mutta riisinkeittimessä valmistus on vielä helpompaa ja onnistuu myös ilman voita tai riisikekoja.

Vierailija
8/13 |
17.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uusavuttomat ei taas osaa mitään jessus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
17.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se keitin kysy monelleko riisiä keitetään.

Vierailija
10/13 |
17.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mihin tarvii voita riisinkeitossa? Kyllä on hauskaa porukkaa täällä ja tyhmää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
17.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan sama, miten riisin valmistaa, aina se on samaa mautonta höttöä.

Paitsi ehkä risotto italialaisittain.

Vierailija
12/13 |
17.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Luin vahingossa ensin että "Raketinh*eittimellä on mahdotonta keittää riisi vain yhdelle henkilölle". 

Näinä aikoina ihan ymrrettävä väärinluku...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
17.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riisiä - NYT!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kahdeksan kaksi